Başsavcılık Deniz Çakır hakkında soruşturma başlattı

Ünlü oyuncu Deniz Çakır geçtiğimiz akşam bir mekandan çıkarken başörtülülere hakaret ettiği iddialarından sonra sosyal medya hesabında şaşırtan bir paylaşım yaptı. Ancak başörtülü kızların şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.01.2019 09:12 GÜNCELLEME 06.01.2019 09:13 Magazin
Başsavcılık Deniz Çakır hakkında soruşturma başlattı
Başsavcılık Deniz Çakır hakkında soruşturma başlattı

Deniz Çakır'ın bir mekanda gördüğü 6 başörtülü kadına "Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!" dediği ve mekandan kovulduğu iddia edilmişti.

Yaşanan bu olay hem sosyal medya hem de gazete manşetlerinde oldukça konuşuldu ve tepki aldı.  Büyük tepkiler alan Deniz Çakır, herhangi bir açıklama yapmayarak sessizliğini korusa da farklı alanlardan tepkileri geri çevirmenin yolunu arıyor.

Fan sayfalarından başörtülülerle çektirdiği selfieleri paylaştıran Deniz Çakır, "Başörtülü dostu" imajı çizmeye çalışıyor, yaşananların doğru olmadığını yazdırıyor.

Deniz Çakır daha önce de iddiaların gerçekleri yansıtmadığını menejerine açıklattırmıştı.

İŞTE DENİZ ÇAKIR'IN O PAYLAŞIMI;

Ancak hakarete uğrayan başörtülü kızlar Çakır hakkında şikayette bulundu. bunun üzerine İstanbul Başsavcılığının Deniz Çakır hakkında soruşturma başlatığı öğrenildi.

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Osmanli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksız zavallı
    Cevapla
  • adil 5 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye de kapanma iki türden oluyor biri islama uygun birde kapalı gibi görünenler benim ailemde kapalı ama islama uygun.
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyesiz
    Cevapla
  • ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yarabbi şükür.Nefret suçu yasalarda var,o yasaya istinaden ceza verilsin yeter.Rezillerin ıslahı dille olmaz ceza onların anlayacağı dildir.
    Cevapla
  • Talat Dinçer 5 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR