İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz dizisinden ayrılacak mı?

Acun Ilıcalı'nın programına yapımcılarından izin almadan çıkan oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun sosyal medyadaki açıklamaları üzerine sert çıkış yapan yapımcı Osman Sınav'ın İrem Helvacıoğlu'nun kadrodan çıkarıp çıkarmayacağı konuşuluyor.

ABONE OL
GİRİŞ 11.01.2019 10:43 GÜNCELLEME 11.01.2019 10:44 Magazin
İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz dizisinden ayrılacak mı?
İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz dizisinden ayrılacak mı?

Acun Ilıcalı 2018'in senin hit olan ünlülerini O Ses Türkiye programına davet etti. Bunun üzerine Atv ekranlarında fenomen hale gelen Sen Anlat Karadeniz'in başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu'da vardı. Helvacıoğlu çekimlere katılmıştı. Ancak programın yayınlandığı akşam sosyal hesabından programdaki görüntülerinin yayınlanmayacağını ve bu duruma yapımcılarının izin vermediğini açıkladı. Bu açıklamaya sinirlenen Yapımcı Osman Sınav sert açıklamalarda bulunmuştu. Seyircinin ise en çok merak ettiği husus oyuncunun kadro dışı bırakılıp bırakılmayacağı oldu. Ancak Sınav, bu duruma son noktayı koydu ve "Hayır, o diziden yüzlerce insan ekmek yiyor, böyle bir yanlış hareket nedeniyle herkesin ekmeğiyle oynayamam" şeklinde açıklama yaptı. 

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Fatma:-) 5 yıl önce Şikayet Et
    İrem ablam olmazsa olmaz ben Tahir'e başka Nefes istemiyorum. Bir insan tek iken güzel kalır. İkisini de çoook ama çok SEVİYORUM. onları görmek en büyük hayalim. Bunu yapamıyorum bari televizyondan o güzel yüzlerini göreyim...Reyting rekorları yükek iken düşürmeye çalışanlar varrrr.
    Cevapla
  • kibiza 5 yıl önce Şikayet Et
    irem hanım şımarıklık umursamazlık, kimseyi kafasına takmamış başına buyruk biri galiba Yada akıl hocası var. Hemen hemen dizilerde bayan baş rol oyuncuları öldü o da oyundan çıkmaz diye bir şey yok.
    Cevapla
  • MURATTİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel kardeşim kızcağız bir dizide rol aldı diye hürriyetini kısıtlamaya kimin ne hakkı var hadi çıkartsında görelim hocayı sıkar ki ne sıkar
    Cevapla
  • Öykü 5 yıl önce Şikayet Et
    İrem çıkarsa sen anlat Karadeniz'in reytingi düşersede ozaman da öyle söylersiniz
    Cevapla
  • FATMA 5 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın.....
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    İrem hanım çıkarsa dizi izlenmez hale gelicektir en başta da ben izlemem ne olmuş irem hanım açıklama yaptıysa osman bey diziden bir çok kişinin ekmek yediğini söylemiş ama asıl irem hanım diziden çıkarsa diziden ekmek yiyenleri düşünmesi gerekir osman beyin biz irem hanıma alıştık kendisini aileden biri gibi görüyoruz eğer çıkarsa benim ve bir çok insan için dizi bitmiş demektir senaryo ne kadar güzel olursa olsun diziyi oyuncu izletiyor bu gerçek göz ardı edilemez
    Cevapla
  • Kübra 5 yıl önce Şikayet Et
    Ekmekmis İrem diziden çıkarsa reytingler düşer demiyoda
    Cevapla
  • cané can 5 yıl önce Şikayet Et
    yani çıkması
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR