Metin Arolat verdiği kilolarla dikkat çekti!

Şarkıcı Metin Arolat, 5 ayda 21 kilo zayıfladı. Kilo vermesinin sırrını ise...

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2019 09:03 GÜNCELLEME 14.01.2019 09:44 Magazin
Metin Arolat verdiği kilolarla dikkat çekti!
Metin Arolat verdiği kilolarla dikkat çekti!

Geçtiğimiz günlerde 2.Sayfa programına konuk olarak katılan Metin Arolat, verdiği kilolarla çok konuşuldu. 5 ay kadar kısa bir süre ile inanılmaz derecede zayıfladığının mutluluğunu duyan Arolat, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafın altına şu notu düştü:

''Yağ mağ aldırmadan, mide ameliyatı mameliyatı olmadan sadece güvendiğin, bilen birinin tavsiyelerine uyarak 4,5- 5 ay arası ‘21'inci kiloyu verme mutluluğu’ diye çoktan unuttuğum bir şey varmış.

Sanırım içimden irice bir dana koşarak çıktı ve ardına bakmadan kaçtı. Didem’im sana hayatımın teşekkürünü borçluyum. İçimdeki o giderek kök salan, miskinleşen, tembelleşen, kendini sevmemeye başlayıp, mutlu numarası yapan adam da o dananın sırtına bindi ve onunla birlikte gitti resmen.

Benden uzak, birlikte mutlu olsunlar inşallah... Özendiğim o pozu sonunda ben de verdim uleyn... Azmime alkış çığlık kıyamet isterim yeminle...''

SABAHLARI İKİ HASLANMIŞ YUMURTA YİYORUM!

Birden bire kilo veren Metin Arolat, ''98 kilo olarak diyete başladım, şu anda 78 kiloyum. Çok güzel eğittim kendimi. Haşlanmış iki yumurta ile güne başlıyorum ve acıktıkça su içiyorum. İlk bir hafta çok önemli. Bir hafta açlığa dayanıyorsunuz ondan sonra da acıkmamaya başlıyorsunuz.'' dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR