Usta sanatçı Bedia Akartürk hastaneye kaldırıldı

Bursa'da gribal enfeksiyon tanısı konulan Türk Halk Müziği'nin duayeni Bedia Akartürk tedavi altına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2019 09:41 GÜNCELLEME 15.01.2019 09:10 Magazin
Usta sanatçı Bedia Akartürk hastaneye kaldırıldı
Usta sanatçı Bedia Akartürk hastaneye kaldırıldı

2 gün önce rahatsızlanan 78 yaşındaki usta sanatçı Bedia Akartürk, Bursa'da özel bir hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

Gribal enfeksiyon tanısı konulan Akartürk tedbir amaçlı hastaneye yatırıldı. İyi olduğunu belirten usta sanatçı, "Önemli bir şey değil, grip Allah'a çok şükür. Allah kötü hastalıklardan korusun. Ancak gribal enfeksiyon olduğu için doktorlarım bırakmadı. Hastanede yatmam gerektiğini yoğun tedavi programı uygulayacaklarını belirttiler. Sağ olsunlar çok iyi ilgileniyorlar. Her dakika kontrol ediyorlar. öksürük ve soğuk algınlığı şikayetiyle geldim hastaneye. Şu an tedavime devam ediliyor. Doktorlarım yarın son durumuma bakacaklar, duruma göre birkaç gün daha tedavime devam edecekler. Sevenlerim korkmuş, korkacak bir şey yok Allah'a şükür. Allah sağlık versin. Ben daha halkımla, dinleyicilerimle birlikteyim her zaman için" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • okuyucu 5 yıl önce Şikayet Et
    Herzaman nasıl beraber olunacak Bedia hanım. Allah gecinden versinde ölümden kaçış yok. Her nefis ölümü tadacaktır. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin. Geçmiş olsun inşallah
    Cevapla
  • güzelsöz 5 yıl önce Şikayet Et
    Maaşallah..Geçmiş olsun..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR