Merve Özbey makyajsız haliyle beğeni topladı!

Koronavirüs nedeniyle kendini karantina altında alan şarkıcı Merve Özbey, sosyal medyada paylaştığı makyajsız karesiyle beğeni topladı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2020 10:12 GÜNCELLEME 06.04.2020 10:22 Magazin
Merve Özbey makyajsız haliyle beğeni topladı!
Merve Özbey makyajsız haliyle beğeni topladı!

Makyajsız olmanın gücüne inanan şarkıcı ve belirli aralıklarla makyajsız fotoğraflarını paylaşan şarkıcı Merve Özbey, karantina günlerinde yeniden makyajsız bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Paylaşımın altına duygu ve düşüncelerini yazmayı ihmal etmedi.

Merve Özbey

"Özledik gezmeyi dolaşmayı sarılmayı kucaklaşmayı sevdiklerimizle iki sohbetin belini kırmayı..." şeklinde not düştü.

ALBÜM MÜJDESİNİ VERDİ!

Ünlü şarkıcı Merve Özbey geçtiğimiz akşam İstanbul'dan bir mekandan çıkarken görüntülendi. 30 yaşındaki şarkıcı hayranlarına konser çıkışı yeni albümün çıkacağının da müjdesini verdi.

merve özbey

Ünlü şarkıcı Özbey,“Aranjerler bitti, benim okumalarım kaldı. Sesimle ilgili sorunlar yaşıyorum. Bu dönemde çok grip salgını var, sesimin en iyi olduğunu hissettiğim an stüdyoya girip okumak istiyorum. Yaklaşık 1,5 aydır geçmeyen bir hastalığım var”  sözleriyle açıklamada bulundu.

SERENAY'IN PROJESİ BERGEN'E GÖZ DİKTİ!

merve özbey

Magazincilerin bir filmde rol almak isteseydiniz hangi karakteri canlandırmak isterdiniz sorusuna Özbey, "Serenay canlandıracak galiba ama Bergen’i oynamayı çok isterdim” yanıtını verdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR