Bensu Soral davette fenalaştı! Hastanede zor anlar...

Genç oyuncu Bensu Soral katıldığı bir davette midesi ağrıyarak, fenalaştı. Kısa süreli baygınlık geçiren Bensu Soral apar topar hastaneye kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.01.2019 08:56 GÜNCELLEME 19.01.2019 09:23 Magazin
Bensu Soral davette fenalaştı! Hastanede zor anlar...
Bensu Soral davette fenalaştı! Hastanede zor anlar...

Eşi Hakan Baş ile Bebek'de bir davete katılan ünlü oyuncu Bensu Soral, eğlence sırasında midesi ağrımaya başladı.Kısa süre içinde baygınlık geçirdi. Eşi Hakan Baş tarafından apar topar Maslak’taki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Yaklaşık 3 saat hastanede kalan Bensu Soral tekerlekli sandalye ile çıkartılıp araca bindirildi. Bensu Soral sorular karşısında sessiz kaldı. Hakan Baş ise “Midesinde ağrı vardı. Gerekli tetkikler yapıldı. Şimdi daha iyi” dedi.

Bensu Soral

Bensu Soral geçenlerde verdiği röportajda şunları söylemişti: “16 yaşında zayıflamak için sıkı bir diyet programına girmiştim. Günde 3 kez baygınlık geçiriyordum. Bilinçsiz zayıflama yüzünden kalbimde ömür boyu taşıyacağım bir rahatsızlık oldu.Hayati tehlikem yok. Ama aşırı heyecan ve nabız yükselten sporlar bana yasak.”

YORUMLAR 2
  • SAMİL YUCE 5 yıl önce Şikayet Et
    Helalinize değil de BAŞKALARINA GÜZEL GÖRÜNE BİLMEK İÇİN olmadık işkenceler yapıyorsunuz kendinize. TÜRLÜ TÜRLÜ KİMYASALLARI ORANIZA BURANIZA SÜRMEK, VÜCUDA SLİKON DAHİL MADDELER ENJEKTE etmek. vs. HERŞEYİN BİR BEDELİ OLDUĞUNU unutursanız. işte böyle HASTANELERİ BOŞ YERE MEŞGUL EDERSİNİZ.
    Cevapla
  • Bahri 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardes onlar senin gittigin hastanelere gitmez sikinti yapma bosver
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR