Tarkan'dan 4 milyonluk 200 bin TL'lik sefer

Megastar Tarkan kızı Liya doğduktan sonra konserlere ara vermişti. Alınan bilgilere göre, Mart ayında yurt dışında konserlerine başlayacak olan Tarkan toplamda 4 milyon 200 bin TL alacak.

ABONE OL
GİRİŞ 26.01.2019 09:07 GÜNCELLEME 27.01.2019 09:52 Magazin
Tarkan'dan 4 milyonluk 200 bin TL'lik sefer
Tarkan'dan 4 milyonluk 200 bin TL'lik sefer

Temmuz 2018'de baba olan Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya'ya daha çok vakit ayırabilmek konserlerine bir süre ara vermişti. Ailesiyle birlikte Almanya'da olan şarkıcının uzun bir aradan sonra konserlerine tekrar devam edeceği haberleri geldi. Dünyanın pek çok yerinde olduğu gibi Rusya'da da büyük bir hayran kitlesi olan Tarkan, ilk konserini Rusya'da verecek. 

Tarkan

Tarkan'ın Rus hayranları, çok özledikleri sanatçının ülkelerine geleceğini öğrenirken büyük sevinç yaşadı. Sanatçının sosyal medya hesaplarına ise sadece Türkiye değil Amerika'dan İran'a kadar birçok ülkedeki sevenlerinden "Biz de seni görmek istiyoruz. Buraya da gel" mesajları yağdı. Bu arada sanatçının, yine Mart ayında Rusya'da iki ayrı yerde daha konser vereceği ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Tarkan'ın Rusya'da dört konser vermek için de 800 bin dolar yani yaklaşık 4 milyon 200 bin TL ücret alacağı da konuşulanlar arasında.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Cihangir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu paraya 4 konser vermez TARKAN
    Cevapla
  • serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    alabilirsen vergiyi girer tabi ülkeye para. üç kuruşun peşine düşen devlet futbol için ödenen milyonlarca euro paranın bir sözleşme iptalinde dışarıya gitmesine göz yumuyor mu? tamam bu adam vergi veriyor, senin kadar kesin bir bedel mi?
    Cevapla
  • Ekonomici 5 yıl önce Şikayet Et
    İhracat bu da bir nevi 1000 tane tarkan yetiştir yolla turneye bunlar devamlı turne halinde olsun ne para girer ülkeye
    Cevapla
  • kale 55 yorumcusuna 5 yıl önce Şikayet Et
    aynısını yazacaktımm.yazmışsın.gerek kalmadı.
    Cevapla
  • hknslh 5 yıl önce Şikayet Et
    sanki ülkede harcıyor parayı :)
    Cevapla
  • kale55 5 yıl önce Şikayet Et
    YILMAZ özdil DAHA fazla aldı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR