Pelin Karahan eşinin şampiyonluk maçını izledi!

Oyuncu Pelin Karahan Kavacıkspor'da kaptanlık görevi yapan iş adamı eşi Bedri Güntay'ın şampiyonluğunu 3 yaşındaki oğlu ile beraber izledi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.02.2019 10:41 GÜNCELLEME 03.02.2019 10:41 Magazin
Pelin Karahan eşinin şampiyonluk maçını izledi!
Pelin Karahan eşinin şampiyonluk maçını izledi!

İstanbul Süper Amatör Lig 7. grubunda mücadele eden Beykoz temsilcisi Kavacıkspor, önceki hafta garantilediği şampiyonluğun ardından son grup maçı olan Kartaltepespor ile müsabakası öncesinde şampiyonluk töreni düzenledi.

Pelin Karahan ve ailesi

Ünlü oyuncu Pelin Karahan da 3 yaşındaki oğlu Ali Demir Güntay ile beraber Kavacıkspor'da kaptan olan eşi Bedri Güntay’ı izlemeye geldi. 15 Temmuz Şehitleri Stadı'nda düzenlenen törene AK Parti Beykoz Belediye Başkan adayı Murat Aydın’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi’nin Beykoz adayı Coşkun Tosun, Saadet Partisi adayı Muharrem Kaşıtoğlu ve Kavacık Spor Klübü Başkanı Suat Yıldız'da katıldı.

Bedri Güntay

Tören öncesi şampiyonluğunu garantileyen Kavacıkspor’un Kartaltepespor ile son maçını Murat Aydın, tribünde taraftarlarla beraber izledi. Maç sonunda Karahan, eşi ve oğlu, AK Parti Beykoz Belediye Başkan adayı Murat Aydın ile birlikte takımın şampiyonluk kupasını kaldırdı. 

Pelin karahan

YORUMLAR 1
  • Gereksiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok umrumuzdaydi.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR