Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasemin ilk kez konuştu!

100 günü aşkın süredir hastanede tedavi olan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunun nasıl olduğu merak edildi. Yasemin Erbil, babasının sağlık durumuna dair açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.02.2019 09:40 GÜNCELLEME 06.02.2019 15:32 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasemin ilk kez konuştu!
Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasemin ilk kez konuştu!

Geçtiğimiz gün bir davete katılan Yasemin Erbil, evde düşüp acile kaldırılan ve kaçış sendromu nükseden babası Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında konuştu. Erbil, durumun iyiye gittiğini ancak kesin bir şey söylemek istemediğini "Daha da iyi olacak inşallah. Hâlâ hastanede...Nazara da çok inanıyorum. 'İyi' diyorum bir şey oluyor... Sonra kendimi suçluyorum" sözleri ile belirtti. 

Mehmet Erbil ve kızı

NASIL OLDU? 

19 Ekim günü evinin banyosunda düşüp kaburga kemiklerini kıran Mehmet Ali Erbil'in daha sonra önceden yaşadığı kaçış sendromunun ise yeniden nüksetmesi ile yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Aylar sonra gözünü açan Erbil, solunum yollarındaki sıkıntı nedeniyle ancak beş gün uyanık kalabildi daha sonra yeniden uyutuldu. 

Yasemin erbil

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • gizem şerbet 4 yıl önce Şikayet Et
    kaçış sendromu geçirmiş evininin banyosun da düşmüş kaburgalarını kırmış yaralanmış ama hakkın da öldü bitkisel hayatta gibi kötü yazı yazanlar kötü yazı yazan da bir gün bu hallere düşebilir dikkatli olun kötü yazı yazmamaya lütfen
    Cevapla
  • gizem şerbet 4 yıl önce Şikayet Et
    kaçış sendromu geçirmiş evinin banyosun da düşüp kaburgalarını kırmış yaralanmış hakkın da öldü bitkisel hayatta gibi kötü şeyler yazan pisler gün olur sizin de başınıza bunlar gelirse çeker görürsünüz
    Cevapla
  • gencay 5 yıl önce Şikayet Et
    hakkinda kotu yazi yazanlar birgun sizinde basiniza boyle bir hastalik gelirse yasayarak gorurusunuz .
    Cevapla
  • Abdurrahman 5 yıl önce Şikayet Et
    Yasemin değil ismi Yasmin....Nergis kumbasardan olan kızı
    Cevapla
  • Fqtma 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim acil şifalar versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR