Reynmen çalıntı iddialarına yanıt verdi

Yayınladığı Derdim Olsun klibi ile Türkiye'de en çok izlenen video sıralamasına giren Yusuf Aktaş, klibinin çalıntı iddialarına yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.02.2019 20:24 GÜNCELLEME 05.02.2019 20:25 Magazin
Reynmen çalıntı iddialarına yanıt verdi
Reynmen çalıntı iddialarına yanıt verdi

Yusuf Aktaş yani sosyal medya mahlası ile tanınan Reynmen geçtiğimiz hafta yayınladığı klip ardında rekor kırdı. Bunun ardından klibi ile ilgili Mahna Mahna Killer adlı bir kısa filin sahneleri ile aynı olası nedeniyle çalıntı iddialarıyla eleştiri yağmuruna tutuldu. Ünlü fenomen yapılan bu söylentilerle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Reynmen

Yaptığı paylaşımda "Ne kadar konuşursanız konuşun. Bu şarkının 10 günde 70 milyon olduğu gerçeğini değiştirmiyor değil mi? Bu durum aynısı Voyovoy’da da yaşadım ve şarkıyı direk şarkının sahibiyle yapıp açıklama kısmında kendisine yer vermeme rağmen yaşadım. O yüzden bu duruma alışığım ben. Arkadaşlar o planlar alınan çok eskrim planlar değil. Öznel bir bakış açısı var. Yerde sürüklenen bir adam var. Ve siz bunu benim inkar edeceğimi sanıyorsunuz. Hayır ben bunu zaten günler öncesinden zaten açıkladım. Bunu tüm klibe falan mal etmeyin.İzlediğiniz kısa filme göre de şekillenmedi hikaye. Zaten var olan bir hikaye sizin izlediğiniz kısa filmdeki kamera açılarıyla daha güzel bir hale getirilmeye çalışıldı ve ben beğendiğim için kendi klibimde de kullanmak istedim. Anladınız mı? Anlamadınız. Çaldım" ti'ye alıcı açıklamalarda bulundu.

 

YORUMLAR 1
  • Re re re 5 yıl önce Şikayet Et
    Şarkı şarkı olsa içim yanmayacak. Böyle şarkıları dinleyenlerin toplumun nereye kaydığını gösteriyor. Silkelenmemiz gerek, düşünmemiz gerek nereye gidiyoruz?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR