Mehmet Ali Erbil'den ilk sözler!

Ekim ayından beri yoğun bakımda tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz gün uyanarak sevenlerine müjdeyi vermişti. Erbil'e Fenerbahçe Başkanı Ali Koç doğum günü sürprizi yaparak canlı yayında sorular sordu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.02.2019 08:11 GÜNCELLEME 10.02.2019 10:33 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den ilk sözler!
Mehmet Ali Erbil'den ilk sözler!

Evinin banyosunda düşerek kaburga kemiklerini kıran ve sonrasında eski hastalığı Kaçış Sendromu tekrar nüksetmesiyle durumu ağırlaşarak Ekim ayında yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil'den iyi haber geçtiğimiz gün gelmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, aylardır hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil'in doğum gününü görüntülü arayarak kutladı.

Mehmet Ali Erbil ise Koç’a “Böyle kuru bir kutlama olmaz. Akşam yenin de öyle kutlayın” diye karşılık verdi. Başkan Koç daha sonra görüntülü konuştuğu Erbil’e yanındakileri göstererek onların da doğum gününü kutlamasını istedi.

ERBİL'DEN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Bugün Mehmet Ali Erbil'in doğum günü. 61 yaşında giren Erbil için hastane odasında doğum günü partisi düzenlendi. Mehmet Ali Erbil doğum günü nedeniyle aylar sonra sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Mehmet Ali Erbil mesaj

Ünlü sunucu mesajında, "Bu özel günümde beni arayan, soran, dualarıyla yanımda olan tüm dostlarına sevenlerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Atakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifalar versin Mali seni seviyoruz
    Cevapla
  • Şenol 5 yıl önce Şikayet Et
    M Ali,yi SEVİYORUM Yoğun bakımda olan birisi fb soruyor la oğlim kelimeyi Şehadet getir. ali goç feneri bitirdi
    Cevapla
  • Mıstık 5 yıl önce Şikayet Et
    Mahmali sevilmezmi be
    Cevapla
  • Urfalı 5 yıl önce Şikayet Et
    TV izlemem pek ama yarışma programları arasında en iyi sunuculuk yapan bu adam . Hatta sinemada da başarılı . İşi dışında sıkıntıları var ama oda Avrupa’dan ülkemize gelen miras .
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    "Avrupa’dan ülkemize gelen miras" ne demek?
    Cevapla
  • mert metin 5 yıl önce Şikayet Et
    milleti çok güldürdü hatta aşırıya kaçtı kızanlar oldu ama ben yinede bu adamı seviyorum.ne bilim yani ülkeye zarar verecek birisi değil
    Cevapla
  • oraloğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: sen ahirete gittiğinde görürsün.. müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR