Gamze Özçelik Instagram hesabında stilini paylaştı!

Tesettürlü oyuncu Gamze Özçelik, sosyal medya hesabından yeni çekinmiş olduğu fotoğrafı takipçileri ile paylaştı. Fotoğrafın altına ise 'bir takım stiller' yazdı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.02.2019 10:20 GÜNCELLEME 15.02.2019 15:30 Magazin
Gamze Özçelik Instagram hesabında stilini paylaştı!
Gamze Özçelik Instagram hesabında stilini paylaştı!

Kendini kimsesizler için sosyal sorumluluk projelerine adayan Gamze Özçelik, 'Umut Pınarları su Kuyuları' projesinin ilk etabında 11 farklı köyde, 11 su kuyusu açmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında story atan Özçelik, fotoğrafın üzerine ''Bir takım stiller'' notunu düştü. İşte Gamze Özçelik'in o fotoğrafı...

gamze özçelik

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • garip 5 yıl önce Şikayet Et
    tesettür allahın emri ayet ona göre dikkat eddelim
    Cevapla
  • Mehmed 5 yıl önce Şikayet Et
    Hz. Aişe validemizin hayatını okuyun. Tesettür ALLAH CC emridir. Ve standartları bellidir. Renkli olmayacan dikkat cekmeyecen .
    Cevapla
  • UGUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah kabul etsin hizmetlerini
    Cevapla
  • Ali Haydar 5 yıl önce Şikayet Et
    Kapanman çok güzel ve takdire şayan Gamze abla. Ayrıca yaptığın yardım faaliyetleri de çok iyi. Fakat gerçek manada tesettüre girdiysen bu fotoğrafını dahi paylaşmamalısın sosyal medyada. Çünkü belki milyonlarca kişi tarafından takip ediliyorsunuz, fotoğraflarınıza milyonlarca erkek bakıyor... Tesettürlüyüm diye fazla fotoğraf paylaşmak doğru değil. Tesettür saçı göstermemek gibi güzelliği de mümkün olduğunca gizlemektir.
    Cevapla
  • a.d. 5 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili kardeşim, Kapandıktan sonra bir takım insanlara malzeme vermemek için işin haricin de fazla görüntü vermemeye çalış. Saygılarımla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR