Kıvanç Tatlıtuğ'dan 'Saruhan' açıklaması!

‘Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’ ile birlikte ilk defa komedi türündeki bir filmde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, ustalardan ve seyirciden tam not aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.02.2019 10:11 GÜNCELLEME 10.02.2019 10:11 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan 'Saruhan' açıklaması!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan 'Saruhan' açıklaması!

“Organize İşler 2: Sazan Sarmalı” filminde Kıvanç Tatlıtuğ, rol aldığı “Saruhan Zincir” karakteriyle herkesi şaşırttı. Adanalı olmasına rağmen İstanbul’da hayata tutunmuş, “Sarı” lakaplı Saruhan’ı en iyi şekilde canlandıran Tatlıtuğ, Saruhan karakterini giderek daha çok sevdiğini belirterek,

“Saruhan şiveli konuşan bir adam. Yoğun bir şivesi var. Fiziksel anlamda da majör değişiklikler oldu. Provalar arttıkça yabancılıktan çıkıp karakterin seni sevdiğini hissetmeye başlıyorsun. ‘Tamam Saruhan beni sevmeye başladı, ben Saruhan’ı sevmeye başladım. Güzel bir şeyler çıkacak ortaya’ diyorsun. Provalara gidip geldikçe, üstünde çalıştıkça doğaçlama yapabilecek kadar karakteri buluyorsun. Çünkü bence doğaçlama yapabilecek durumdaysan o karakteri tanıyorsun anlamına geliyor. Saruhan Zincir böylelikle kısa sürede ete kemiğe büründü. Serüven böyle başladı.'' dedi.