Reynmen "Derdim Olsun" şarkısını sildi! Yeniden yükledi

Sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş 200 milyon izlenen "Derdim Olsun" şarkısını Youtube kanalından kaldırdı. Aktaş bu haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Daha sonra ise şarkıyı arşivlediğini ve yeniden aktif ettiğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.02.2019 08:58 GÜNCELLEME 21.02.2019 09:06 Magazin
Reynmen "Derdim Olsun" şarkısını sildi! Yeniden yükledi
Reynmen "Derdim Olsun" şarkısını sildi! Yeniden yükledi

Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, "Derdim Olsun" şarkısını sildi. Sosyal medya hesabından sildiğini "Yok bottan silindi, yok ondan bundan silindi... Gayet de ben kaldırdım. 200 milyonluk parçam da olmayı versin. Hayatıma mal oldu, derdim oldu. İstemiyorum! Bugün bu şarkıyla gelmedim buraya, yarın da o şarkıyla var olmayız. Hadi bakayım" ifadelerini kullanarak açıkladı.

yusuf aktaş

Günün ilerleyen saatlerinde ise ünlü fenomen yine sosyal medyasında, şarkıyı yeniden aktife aldığını günlük tıklanma kaybettiğini ama şarkının böylece bot bir izlenme olup olmadığını gösterdiğini anlattı.

Reynmen ınstagram

YORUMLAR 4
  • uCube 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalan konuşuyor... Ben kaldırdım filan falan ayakları. Silmiş olsa o izlenmeler nasıl geliyor? Şarkıdan dolayı olan bir sorun vardı, gizliye aldı şarkıyı. :)))
    Cevapla
  • aek 5 yıl önce Şikayet Et
    yazık günah hacı bunlara takılan bebelere. hayatlarının her şeyi oluyorlar. kız çocuklara dikkat etmek lazım
    Cevapla
  • canan06 5 yıl önce Şikayet Et
    şarkı ziyadesi ile şirk ifade eden sözcüklerle dolu. Allah ıslah etsin. vebali büyük bu arkadaşın. körpecik gençlerin dilinde bu menhus ifadeler kol geziyor. sebep olan yapan gibidir sırrı var !
    Cevapla
  • yakup 5 yıl önce Şikayet Et
    bari şirk olan sözlerinide çıkarsaydın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR