57 yıllık Türkan Şoray hasretliği son buldu!

Tam 57 yıldır usta sanatçı Türkan Şoray'ın fotoğraflarını biriktiren ve hayattaki tek arzusunun kendisini görmek olduğunu belirten Diyarbakırlı Necla Aslan'ı Sultan evinde ağırladı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.02.2019 08:39 GÜNCELLEME 23.02.2019 08:40 Magazin
57 yıllık Türkan Şoray hasretliği son buldu!
57 yıllık Türkan Şoray hasretliği son buldu!

57 yıl önce henüz ilkokul birinci sınıfa giden Necla Aslan, dönemin en popüler aktrislerinden biri olan Türkan Şoray'ın hayranı olarak, televizyonların bile çok az evde bulunduğu dönemlerde, kente gelen Türkan Şoray filmlerini ailesini zorlayarak izlediğini açıkladı. Gazetelerden gördüğü Türkan Şoray resimlerini kesip albümüne yerleştiren Necla Aslan, arkadaşlarının yardımı ile albümündeki fotoğrafları çoğalttı.

Türkan Şoray

Gözünden bile sakladığı albümü Türkan Şoray'a iletip kendisi ile bir fotoğraf çektirmek isteyen Aslan, Şoray'a seslendi. Şoray, Aslan ile iletişime geçip kendisini İstanbul'a davet etti.

Önceki gün oğlu Emrah Esvet Aslan ile İstanbul'a giden Necla Aslan, burada Türkan Şoray'ın evine gitti. Şoray tarafından kapıda karşılanan Aslan, Yeşilçam yıldızıyla uzun süre sarıldı. Mutluluk gözyaşları döken Aslan, 57 yıldır biriktirdiği fotoğraflarının yer aldığı albümü Şoray'a teslim etti.

Türkan Şoray ve Necla Aslan

Aslan, "Türkan Şoray'ı gördüğüme inanamıyorum. 57 yıldır ben bugünü bekliyordum, kendisi ile görüştüm ve albümü kendisine verdim. Onu görünce uzun süre sarıldım ve mutluluktan gözyaşlarımı tutamadım. Oturup sohbet ettik, Allah ona uzun ömürler versin. Albümü kendisine ulaştırmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Türkan_Şoray 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende keşke görebilsem
    Cevapla
  • Atmaca 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz dünyada hızır as.mı mahşerdede efenfimiz muhammed mustafayı sav.görmek isteriz.kişi sevdiğiyle beraberdir
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende Peygamberimi görmek istiyorum... Keşke rüyamda bile olsa da görsem...
    Cevapla
  • Zeki 5 yıl önce Şikayet Et
    Aha bizim sultan
    Cevapla
  • gresunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    ne diyelim muradina ermis,gözü acik gitmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR