İbrahim Tatlıses "İbo Show" ile ekranlara geri dönüyor!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses uzun bir aradan sonra ekranlara geleceğini sosyal medya hesabındaki paylaşımla duyurdu. Tatlıses ekranlara İbo Show'la gelecek.

ABONE OL
GİRİŞ 27.02.2019 12:30 GÜNCELLEME 27.02.2019 14:25 Magazin
İbrahim Tatlıses "İbo Show" ile ekranlara geri dönüyor!
İbrahim Tatlıses "İbo Show" ile ekranlara geri dönüyor!

2011 yılında silahlı saldırıya uğrayan ve o günden beri hem sahnelerden hem de müzik dünyasından uzak yaşayan İbrahim Tatlıses, sevenlerine büyük bir müjde vererek 'İbo Show'a başlayacağını duyurdu. İbrahim Tatlıses, ünlü yapımcı Polat Yağcı'nın paylaşımını kendi instagram hesabından yayınladı.

Usta sanatçı haberi,"Olur, olmaz, başlar, başlayamaz, ha bugün, ha yarın. Ağzı olan konuştu. Şimdi söz İmparator'da! İbo Show çok yakında" açıklaması ile sevenleriyle paylaştı.

İŞTE İBRAHİM TATLISES'İN O PAYLAŞIMI;

İbo Show

iBO SHOW'un ilk konukları belli oldu. Tatlıses'in hem meslektaş hem de yakın arkadaşları Sibel Can ve Hülya Avşar olacak.

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Merve 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi hadi beğenmeyen gitsin yemek yarışması izlesin Kaynanalar gelinler kocalar yemek yapıyor size ne yapsalar yaranamazlar boş insanlar sanki zorla izleticez beğenmeyen izlemezsin yorum da yapmasın imparator arkandayız❤
    Cevapla
  • Merve 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu an TV de saçma sapan yemek yarışmaları var ses çıkaran yok diziler desen konuları hep aynı hep aynı ama ses çıkaran yok ne boş insanlarsınız ya imparatora laf yapacagınıza gidin kendinizi geliştirin
    Cevapla
  • markopaşa 5 yıl önce Şikayet Et
    ah gitmiş vah kalmış otur evinde namazlarını kıl tesbihatını yap hayır hasenat işleriyle uğraş hala şov peşindesin neyin kafasını taşıyorsun dün gitti geri gelmez
    Cevapla
  • zafergülten 5 yıl önce Şikayet Et
    adamda şans var şans,yoksa ses çoğu kişide var,hiç Beyoğlu İstiklal caddesine çıkıp ,orda sokak şarkıcılarını dinlediniz mi,ne sesler var ama şans yok.
    Cevapla
  • Kara 5 yıl önce Şikayet Et
    Beğenmeyen izlemezsin size zorla izle diyen yokki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR