Serenay Sarıkaya hastaneye kaldırıldı

Geçtiğimiz haftalardan beri Alice Müzikali için birçok yerde konser veren ve çalışmalarına hala devam eden ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya iş temposuna dayanamayıp hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.03.2019 08:25 GÜNCELLEME 04.03.2019 08:36 Magazin
Serenay Sarıkaya hastaneye kaldırıldı
Serenay Sarıkaya hastaneye kaldırıldı

Alice Müzikali ile beğeni toplayan Serenay Sarıkaya hastane odasından paylaştığı bir fotoğrafa duygularını not düşerek, "Hayatımda ilk defa bu kadar zorlanıyorum" ifadelerini kullandı. Sarıkaya,"Bunu buraya koymak istedim çünkü hatırlamak istedim. İçinde olduğum bu yeni dünyanın bana yaşattığı her şey iyi ve kötü her tecrübe çok kıymetli benim için. Son üç oyundur serumlarla ayakta duruyor, bazen bazen kaldırabileceğimden fazla stres ve gerginlik taşıyorum. kolay değil yıllardır içinde bulunduğum tv, sinema oyunculuğundan çok farklı bir şey bu sahne." dedi.

Serenay sarıkaya

Sözlerine şu şekilde devam eden Serenay Sarıkaya, "Alıştığımın çok dışında bir tempo. Sahnenin başka kuralları var. Bir gün bir kalkıyorum sesim tamamen gitmiş mesela. 'Ben bugün çok hastayım gelemeyeceğim" diyemiyorsun mesela... Sahneye çıkamamak korkutmaya başlıyor seni. (Bir de tiz noktalara çıkamamak...) Kendini daha çok dinlemeye kendine daha iyi bakmaya başlıyorsun. Hatta zorundasın. Hayatımda ilk defa bu kadar zorlanıyorum ama garip bir keyif de var işin içinde. Adrenalin... Her meslek zor elbette ama sahneye çıkmak her seferinde yeni, organik, canlı bir performans ortaya koymak ne zormuş arkadaş..." dedi.

İŞTE SERENAY SARIKAYA'NIN O PAYLAŞIMI;

Serenay sarıkaya hastane

YORUMLAR 1
  • papi iliev 5 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR