Engin Altan Düzyatan'dan Diriliş Ertuğrul açıklaması!

Diriliş Ertuğrul karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan Almaya'daki bir gazeteye çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.03.2019 11:23 GÜNCELLEME 07.03.2019 11:23 Magazin
Engin Altan Düzyatan'dan Diriliş Ertuğrul açıklaması!
Engin Altan Düzyatan'dan Diriliş Ertuğrul açıklaması!

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un baş karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan verdiği bir röportajda "ABD'nin Captain America'sı varsa, bizim de Ertuğrul'umuz var" şeklinde konuştu.

diriliş ertuğrul

Düzyatan, Türk dizilerinin 15 yıldan fazla bir süredir dünyanın dört bir yanından ciddi talepler olduğunu anlattı. Ayrıca ünlü oyuncu dizilerin hayranlarının setleri ve oyuncuları ziyaret etmek için akın akın geldiklerini de ifade etti.

diriliş ertuğrul

Devamı olacak olan Diriliş Ertuğrul dizisine dair Düzyatan şu açıklamalarda bulundu:

"Dizimizin Anadolu'nun yeni şekillendiği bir dönemde geçmesi, küçük beylikler arasındaki güç savaşları ve büyük bir imparatorluğun kurulma evresi konu olarak da izleyicilerimiz de büyük bir merak uyandırdı. Bunun yanında, Ertuğrul hak, adalet ve merhamet kavramlarını bir arada bulunduran ve bu uğurda savaşan bir kahraman. ABD'nin Captain America'sı varsa, bizim de Ertuğrul'umuz var. Dünyada olup biten adaletsizliklerin karşısında böyle bir kahramanın olması sanırım herkese sıcak geldi. Ve tabi ki set işçisinden yönetmene kadar tüm ekibin işe olan inancı ve özverisi bunlara ek olarak da görsel alanda sunduğumuz yeniliklere ve kurmaya çalıştığımız dünya da eklenince her şey gerçekçi oldu. Tüm bu özveri, İngiliz metro dergisinde hakkında makaleler çıkan, neredeyse dünyanın tüm kıtalarında yayınlanan, başta Netflix olmak üzere birçok Pay TV'de yer alan bir yapı olmamızı sağladı."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR