Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika trafik kazasında hayatını kaybetti

İzmir'in Narlıdere ilçesinde ünlü sanatçı Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın da içerisinde bulunduğu Pick-Up aracı hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada emniyet kemeri takmadığı için araçtan fırladığı öğrenilen Zafer Çika, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 13.03.2019 08:54 GÜNCELLEME 13.03.2019 12:05 Magazin
Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika trafik kazasında hayatını kaybetti
Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika trafik kazasında hayatını kaybetti

Dün akşam 18:30 sıralarında İzmir- Çeşme Otoyolu İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında bir trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada seyahatten dönen ünlü sanatçı Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika da yer alıyordu. Emniyet kemeri takılı olmadığı için ağır yaralanan Çika, araçtan çıkarılarak Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.  Oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Çika'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

zafer çika kaza

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Oyuncular Sendikası, Zafer Çika'nın cenazesinin yarın öğle namazına müteakip İzmir Alsancak Hocazade Camii’nden kaldırılıp Çeşme’de defnedileceğini açıkladı. 

AÇIKLAMA; Yönetim Kurulu Başkanımız Demet Akbağ’ın sevgili eşi Zafer Çika’yı dün akşam geçirdiği elim bir trafik kazasında kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta kederli ailesi ve yakınları olmak üzere sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.
Zafer Çika’nın cenazesi 14 Mart Perşembe günü öğle namazına müteakip İzmir Alsancak Hocazade Camii’nden kaldırılıp Çeşme’de defnedilecektir.

Açıklama

ZAFER ÇİKA KİMDİR?

İzmir'de doğan Zafer Çika,  19 Eylül 1999'da Milona'da ünlü sanatçı Demet Akbağ ile evlendi. 2000 yılında ise Ali isimleri bir oğulları olan Zafer Çika 2014 yılında geçirdiği kalp kriziyle eşini ve sevenlerini korkutmuştu. Zafer Çika film yapımcısıdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR