Özcan Deniz tehditlere rağmen konserini iptal etmedi

Yurtdışında milyonlarca hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu aynı zamanda şarkıcı olan Özcan Deniz, nisan ayında Tel Aviv'de gerçekleştireceği konser için tehditler aldığını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.03.2019 22:08 GÜNCELLEME 14.03.2019 22:08 Magazin
Özcan Deniz tehditlere rağmen konserini iptal etmedi
Özcan Deniz tehditlere rağmen konserini iptal etmedi

Nisan ayında aynı dizide rol aldığı Aslı Enver ile konser verecek olan Özcan Deniz’in konser biletleri 500 bin TL’den satışa çıkarılsa da 22 bin biletinin anında tükenmesi yurtdışında olay oldu. 

Özcan Deniz tarafından yapılan açıklamaya göre, kendisi ve ailesinin hayatına yönelik tehditler aldığını belirtti.

1 milyon dolar alacağı konseri iptal etmeyen Deniz, İsrail kanalına vereceği özel röportajı iptal etmek zorunda kaldı. Yapımcıları olayla ilgili açıklama yaptı.

YAPIMCILARDAN AÇIKLAMA

6-7 Nisan'da İsrail'de yapılması beklenen gösterinin yapımcıları, “Tehditler konusu bizim için tuhaf değil. Özellikle bir Türk yıldızına gelince, hepimizin alıştığı bir gerçektir. ‘İstanbullu Gelin’ çılgınlığı sadece İsrail’de büyüyor ve İsrailli hayranları dünyanın en büyükleri arasında. Elbette konserler planlandığı üzere yapılacak" ifadelerini kullandılar.

YORUMLAR 1
  • Rümuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Makaleden,tehditler İsrailden geliyormuş gibi bir anlam çıkıyor.Oysa bu tehditlerin kaynağı Türkiye olduğu kesin,zira İsrailden kimsenin böyle bir tehdit savurması ihtimal haricidir.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR