Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'e: Dön artık

Vuslat dizisinin başrol karakterine hayat veren Kadir Doğulu yurtdışına giden eşine sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.03.2019 09:14 GÜNCELLEME 16.03.2019 10:03 Magazin
Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'e: Dön artık
Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'e: Dön artık

2016'da nikah masasına oturan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, her fırsatta aşklarını dile getiriyor. Roma'da tatilde olan eşi Neslihan'ı özleyen Kadir Doğulu eşine sosyal medyadan çağrı yaptı. 

Birlikte fotoğraflarını paylaşan Doğulu, "Dön artık" yazarak eşini etiketledi.

İŞTE KADİR DOĞULU'NUN O PAYLAŞIMI;

Kadir Doğulu

YORUMLAR 2
  • Leyla 5 yıl önce Şikayet Et
    Neslihan kadir o kadar mesgul ki 6 ay önceki resmi bulmak dön artik yazmak için ne zorluklar çekti bu kadar fedakar aşık koca görülmedi. Sen tatiline devam et kamera önü kamera arkası setten sonra devrimle olmak zorunda iş icabi yemeklere çıkmak eglenmek beraber gezmek zorunda anlasmalarinda var galiba bu sene tüm yurtiçi y urt dışı oskar ödüllerinin sahibi onlar ödülleri aldıktan sonra seni vakit bulursa tlf.la arar seni seviyoruz diziyi de seyretmiyoruz.
    Cevapla
  • Sezen 5 yıl önce Şikayet Et
    Tlf aç gelsin kamera önünde değil arkada aşkını ispat et.vuslata kendini kaptırdın değer mi en fazla 2 sezon sürer vuslat bitmeden evliliğin biter.kamera arkasında o şımarık kizlarla aşırı samimiyetin yakınlığın eglenmelerin hos değil evli erkek bazı şeylere dikkat etmeli diğer erkekler çok ciddi ve mesafeliler sana tavsiyem sadece ekran önünde rolünü oyna değersiz basit seyler için mutlulugunu bozma neslihan severler olarak diziyi izlemeyi bıraktık dizi çok güzel bazıları nefret ettirdi .
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR