İşte Alp Kırşan'ın yeni hayatı...

Geçtiğimiz sezon TV8 kanalında yayınlanan Survivor yarışmasının sunuculuğunu yapan Alp Kırşan yeni hayatını sosyal medya hesabından paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.03.2019 08:34 GÜNCELLEME 27.03.2019 10:48 Magazin
İşte Alp Kırşan'ın yeni hayatı...
İşte Alp Kırşan'ın yeni hayatı...

Adını ilk kez Best Model Of Turkey yarışmasıyla duyuran Alp Kırşan sonrasında birçok filmde rol alıp geçtiğimiz yıllarda da TV8 kanalına transfer olmuştu. Yaptığı işlerden başarılı sonuçlar elde eden Alp Kırşan en son Survivor yarışmasının sunuculuğunu yaptı.  Yeni sezonda Survivor'da olmaması merak konusu olan ünlü isim, ayrılma nedenini şu sözlerle açıklamıştı:

"‘Survivor’dan ayrılma kararımı son ‘Survivor’ bittikten sonra ailemle buluştuğum an aldım. Onları çok özlediğimin farkına vardım. Ve onlarsız yapamayacağımı anladım. Sanırım “Kariyer mi yoksa aile mi?” sorusuyla o anda yüzleştim. Özellikle aileye ikinci çocuğumuzun da katılmasından sonra eşimin ve çocuklarımızın bana daha çok ihtiyaçları olacağını gördüm ve Türkiye’de, onların yanında olmayı seçtim. Bu düşüncemi Acun ağabey ile paylaştım, o da anlayışla karşıladı. Asla bir kırgınlığım olmadı, olamaz da. Acun Ilıcalı ömrümün sonuna dek ağabeyimdir. Saygı duyduğum bir insandır."

Bu sezon kariyerimi değil ailemi seçtim diyen iki çocuk babası Alp Kırşan sosyal medya hesabından yeni hayatını gösterdi.  Yoğun geçen yılların ardından ailesiyle birlikte Bodrum'a yerleşen Alp Kırşan, sessiz ve sakin bir hayatı seçti. 

İŞTE ALP KIRŞAN'IN PAYLAŞIMI;

Alp kırşan ve oğlu

Alp Kırşan