Özçivit çifti, Karan bebeği neden sır gibi saklıyor?

Doğum olana kadar gelecek olan iş tekliflerini elinin tersiyle iten Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti oğulları Karan Özçivit'e kavuştu. Son derece duygusal anlar yaşayan ünlü ikili gözyaşlarına engel olamadı...

ABONE OL
GİRİŞ 15.04.2019 09:58 GÜNCELLEME 15.04.2019 17:14 Magazin
Özçivit çifti, Karan bebeği neden sır gibi saklıyor?
Özçivit çifti, Karan bebeği neden sır gibi saklıyor?

Karizmatik oyuncu Burak Özçivit ile hamile eşi Fahriye Evcen'in sabırsızlıkla beklediği o gün nihayet geldi. 'Karan' ismini koydukları bebeklerine daha doğmadan Instagram'da hesap açan Özçivit ailesi, bebeklerine kavuştuğu için en mutlu gününü yaşıyor.

Nişantaşı'nda özel bir hastanede doğum yapan Evcen, 3 kilo 670 gram ağırlığında ve 52 cm uzunluğunda Karan'ı dünyaya getirdi. Doğum sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Özçivit çiftini başta ailesi olmak üzere tüm sevenleri tebrik dileklerini iletti.

fahriye evcen anne oldu

KARAN'IN YÜZÜNÜ GÖSTERMEDİLER...

Karan bebek dünyaya geleli 2 gün olmasına rağmen hiçbir şekilde ne eli ne de yüzünü yayınlayan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in bebeği takipçileri tarafından daha çok merak edilmeye başlandı. Ünlü çiftin yakınları da Karan bebeğin fotoğrafını yayınlamadı. Hayranları, ünlü çiftin nazardan korktukları için bebeklerini gizlediklerini düşünüyor.

YORUMLAR 2
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    merhaba allah bağışlasın,allah analı babalı büyütsün
    Cevapla
  • emma 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah anali babali büyütsün
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR