Sihirli Annem dizisi geri mi dönüyor? İşte ayrıntılar!

Bir zamanın en popüler çocuk dizisi olarak dikkat çeken, tekrar bölümleri YouTube üzerinde trend videolara giren Sihirli Annem için geri dönüş sinyalleri verilirdi. Dizinin bir sinema filmi olarak dönüş yapacağı ve senaryosunun yazım aşamasında olduğu belirtilirken, yine projenin dizi olarak TV8 ekranlarında başlayacağı da gündemde.

ABONE OL
GİRİŞ 08.04.2019 13:08 GÜNCELLEME 08.04.2019 13:08 Magazin
Sihirli Annem dizisi geri mi dönüyor? İşte ayrıntılar!
Sihirli Annem dizisi geri mi dönüyor? İşte ayrıntılar!

Ekranın popüler dizilerinden biri olarak kabul edilen, eski bölümleriyle YouTube'de trend videolar arasına girmeyi başaran Sihirli Annem'in yeniden dönüşü gündemde. Ankaralı tiyatro oyuncuları İnci Türkay ve Şahap Sayılgan'ın başrolünü oynadığı Sihirli Annem, aslında peri olan Betüş'ün, bir fani olan Sadık ile evlenmesi ve devamında gerçekleşen olayları komik bir dille aktarıyordu.

Dizinin Sihirli Annem Bir'iz adıyla sinema filmi olacağı konuşuluyor. Senaryosu yazılan filmde kimlerin rol alacağı belli değil. Yine bu iddiaların dışında, projenin yine dizi olarak televizyonda yer alacağı da gündeme geldi. Dizinin TV8 kanalında yer alacağı belirtilirken bu haberler ne doğrulandı ne de yalanlandı.

Sihirli Annem

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR