Çağla Şıkel ve Alişan'a yoğun ilgi!

Bir zamanlar ekranların sevilen ismi Çağla Şikel ve Alişan'ın birlikte sundukları "Her Şey Dahil" programının içeriği Azerbaycan'da ilgi uyandırdı. İşte , haberin ayrıntıları...

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2019 09:18 GÜNCELLEME 19.04.2019 11:41 Magazin
Çağla Şıkel ve Alişan'a yoğun ilgi!
Çağla Şıkel ve Alişan'a yoğun ilgi!

Kardeş ülkelerden biri olan Azerbaycan'ın en popüler kanalı Hazar Tv'de yayınlanan programın sunucusu Tarık Aliyev programla ilgili yaptığı açıklamada 16 yıldır bu tür projelere dahil olduğunu Türkiye'den Ferhat Göçer, Kibariye, Hadise gibi bir çok ünlü sanatçının konserlerini düzenlediğini ifade etti.

Azerbaycan Türk kardeşliği

Tarık Aliyev, "Çok beğendiğimiz ve sevdiğimiz Türk ve başka ülkelerin sanatçılarını da konuk ettiğimiz 'Her Şey Dahil' programımız, hafta içi 5 gün yayınlanmaktadır. Geçmiş programlarımızda Ferman Toprak, Doğuş, Adil Karaca, Alihan Semedov gibi isimler konuğumuz oldular. İnşallah daha bir çok Türk sanatçısını programımızda ağırlarız. Bundan büyük memnuniyet duyarız" açıklamasında bulundu.

Çağla Şıkel Alişan

Türk ve Azeri dostluğuna değinen Tarık Aliyev, 'Her şey Dahil' programının bilgilendirirken eğlendiren bir format olmasından dolayı Azerbaycan'da oldukça ilgi gördüğünü açıkladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR