Roger Waters'ten Madonna'ya: İsrail'de yapılan Eurovision'a çıkma!

Pink Floyd grubunun solisti Roger Waters, bu yıl İsrail'de düzenlenecek olan 2019 Eurovision Şarkı Yarışması’nda 1.5 milyon dolar karşılığında sahne alacak olan dünya yıldızı Madonna'ya, kararından vazgeçmesi için çağrıda bulundu. Waters, 'İsrail’de konser vermek, işgalin, ayrımcılığın, etnik temizliğin, çocukların hapsedilmesinin ve silahsız eylemcilerin katledilmesinin meşrulaştırılmasına hizmet ediyor' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2019 10:39 GÜNCELLEME 09.05.2019 10:50 Magazin
Roger Waters'ten Madonna'ya: İsrail'de yapılan Eurovision'a çıkma!
Roger Waters'ten Madonna'ya: İsrail'de yapılan Eurovision'a çıkma!

Bu yıl İsrail'in başkenti Tel Aviv'de düzenlenecek olan 2019 Eurovision Şarkı Yarışması'nda, dünyaca ünlü yıldız Madonna'nın da sahne alması bekliyor. Konser başına 1.5 milyon dolar kazanacağı belirtilen Madonna'ya ilk tepki, Pink Floyd grubunun solsiti Roger Waters'ten geldi. Waters, Madonna'ya İsrail'de konser vermemesi çağrısında bulundu.

Roger Waters

Waters, Madonna'nın bu kararını, 'Son zamanlarda İsrail'de konser veren müzisyen arkadaşlarımın bazıları bunu köprüler inşa etmek ve barış talebini güçlendirmek için yaptıklarını söylüyor. Saçmalık! İsrail’de konser vermek karlı iş ama bu, işgalin, ayrımcılığın, etnik temizliğin, çocukların hapsedilmesinin ve silahsız eylemcilerin katledilmesinin meşrulaştırılmasına hizmet ediyor.' sözleriyle eleştirdi.

Madonna

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR