Şahan Gökbakar: Ailenin direği miyim, ren geyiği mi?

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, ailesiyle kış tatiline çıktı. Esprili paylaşımlarda bulunan Gökbakar, sosyal medyanın gündemine oturdu.

ABONE OL
GİRİŞ 04.01.2020 11:13 GÜNCELLEME 04.01.2020 15:54 Magazin
Şahan Gökbakar: Ailenin direği miyim, ren geyiği mi?
Şahan Gökbakar: Ailenin direği miyim, ren geyiği mi?

Ailesiyle birlikte kış tatiline çıkan Şahan Gökbakar, esprili paylaşımlarıyla hayranlarına neşe katmaya devam ediyor. Çocuklarının kızağa bindirip ren geyiği misali onları çeken Gökbakar, "Ailenin direği miyim, ren geyiği mi?" şeklinde düştüğü not beğeni ve yorum aldı.

İŞTE ŞAHAN GÖKBAKAR'IN O PAYLAŞIMI;

Şahan Gökbakar

EKMEK YAPMAYA MERAK SARDI!

Son zamanlarda ekmek yapımıyla uğraşan oyuncu Şahan Gökbakar'ın, daha önceleri pizza kursuna gittiği biliniyordu. Evine özel fırın yaptıran Gökbakar, ekmek görsellerini sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaşıyor.

Şahan Gökbakar

Hamur işinde mutfakta harikalar çıkaran komedyen, “Ekşi mayamı yaptım. 10 gün boyunca her gün besledim. Bu da ekşi mayalı ilk ekmeğim. İlk deneme için fena sayılmaz” sözleriyle meydan okudu.

"Yine ekşi mayalı yüzde 35 siyez unlu ekmek yaptım. İkinci denemede çok daha iyi yol kat ettim. Mükemmele yakın. Togan (kardeşi) ve Selin’le (eşi) beraber kestik ve gömdük" sözleriyle ekmek konusunda yaşadığı deneyimlerinden bahsetti.

BEYAZPERDEYE GORİL TAŞIDI!

Recep İvedik serilerini canlandıran ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, son filmi olan Recep İvedik 6 ile bomba gibi beyazperdeye geri dönüyor. Filmde dikkat çeken en ilginç karakter, İspanya’da özel bir teknikle hazırlanan goril oldu.

Recep İvedik 6

Yönetmen koltuğuna oturan Togan Gökbakar’ın “Recep İvedik 6” filmi, 8 Kasım’da vizyona girecek.

DİĞER HABERLERİ;

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar oğlu Efe ile birlikte denize açıldı. Teknesinin üzerinde çekildikleri kareyi sosyal medyada paylaşan ünlü komedyenin takipçilerinden gelen yorumlar ise Gökbakar'ın verdiği kilolarla alakalıydı.

Şahan Gökbakar

Şahan Gökbakar paylaştığı bu karenin altına, “Seyirdeyiz, kaptanımız Efe’yle emin ellerdeyiz”  notunu düştü.

Takipçilerinden gelen yorumların bazılarıysa,“Çok zayıflamışsın” ve “Kiloları iyi vermişsin” şeklinde oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR