Sevcan Orhan kimdir? Sevcan Orhan'ın yeni albümü...

5 yıl aradan sonra yeni albüm çıkaran Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan'ın kim olduğunu biliyor musunuz? "İçimden Geldi Söyledim" başlıklı albümü ile dikkatleri çeken sanatçı hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Haberin detayında albüm başlığına dair açıklaması ve albümdeki şarkılara dair her şeyi bulabilirsiniz.

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2019 10:57 GÜNCELLEME 26.04.2019 10:59 Magazin
Sevcan Orhan kimdir? Sevcan Orhan'ın yeni albümü...
Sevcan Orhan kimdir? Sevcan Orhan'ın yeni albümü...

13 şarkıdan oluşan "İçimden Geldi Söyledim" albümü ile 5 yıl aradan sonra hayranlarına sürpriz yapan Sevcan Orhan, 16 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Erzincanlı olan sanatçı, küçük yaştan itibaren bağlama ve nota öğrenmeye başladı.

sevcan orhan kimdir

Lise yıllarında bir özel gazetenin düzenlediği ses yarışmasında 3 oldu. Müzik aşkı onu  İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı'na kadar götürdü. İlk olarak 2000 yılında 'Nenni Bebek' albümü ile müzik piyasasına giriş yaptı. Mezun olduğu okulda üslup ve repertuar dersleri vermeye başladı.

sevcan orhan türküleri

2006 yılında bağlama ustası Ümit Yılmaz ile nikah masasına oturdu. 2012-2013 yıllarında Alışan ile bir sabah programı sundu. Son olarak 2014 yılında "Zemherinden Ötesi Bahar" adlı bir albüm çıkarmıştı. Katıldığı televizyon programlarında sempatik tavırları ve ünlü isimleri taklit eden Orhan, ciddi bir hayran kitlesine sahiptir. Usta sanatçı bu günlerde yeni çıkardığı albümün heyecanını yaşıyor. Özdemir Müzik yapım şirketi ile çıkardığı albüm için usta sanatçı "albümün adı gibi İçimden Geldi Söyledim" dedi.

PEKİ İÇİMDEN GELDİ SÖYLEDİM ALBÜMÜNDE NELER VAR?

- Gül Yüzünü Dönme Benden (KLİPLİ)

- Evlerinin Önü Yonca

- Doruklara Sevdalandım

- Vurulmuşam Bir Yara

- Kılıç Kaşların

- Aşkın Beni

- Dere Kenarından Geçtim

- Öldüm Yar

- Gel Dedim

- Yetiş Nerdesin

- Bir Mendil Aldım Şeherden

- Canın Olayım

- Pınar Başında Ufak Taş gelir

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR