Haluk Bilginer filmi Nuh Tepesi, New York Times tavsiye listesinde!

Yönetmen ve yazar Cenk Ertürk filmi Nuh Tepesi, dünya prömiyerini gerçekleştirdi. Robert de Niro’nun kurucusu olduğu Tribeca Film Festivali’nde boy gösteren film ekibi, New York Times Gazetesi'nden de tam not aldı. Filmin başrolünde Haluk Bilginer, Hande Doğandemir ve Ali Atay yer alıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2019 11:38 GÜNCELLEME 27.04.2019 11:38 Magazin
Haluk Bilginer filmi Nuh Tepesi, New York Times tavsiye listesinde!
Haluk Bilginer filmi Nuh Tepesi, New York Times tavsiye listesinde!

Türkiye, sinema alanında adını Dünya'ya duyurmaya devam ediyor. Yönetmen Cenk Ertürk’ün yazıp yönettiği Nuh Tepesi (Noah Land) filmi, prömiyerinde gövde gösterisi yaptı. New York’ta düzenlenen Tribeca Film Festivali’nde gösterimini yapan filmin tüm biletleri, günler öncesinden tükendi. 

Gösterime hem filmin oyuncuları hem de yapımcıları ve yönetmeni, yazarı katıldı. Filmin başrolünde Haluk Bilginer, Hande Doğandemir ve Ali Atay yer alıyor.  

Nuh Tepesi filmi oyuncuları

Seyirciden tam not alan dilm aynı zamanda New York Times Gazetesi'ne de konu oldu. Gazete, festivalde yer alan 103 film arasından dikkatle takip edilmesi gereken 9 filmi listeledi. Bu listede yer alan filmlerden biri, Nuh Tepesi oldu. Film, ülkemizde yıl sonuna doğru gösterimde olacak.

New York Times Nuh Tepesi yazısı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR