Özge Özpirinçci açıkladı: Tek gözüm küçülüyor!

Oyuncu Özge Özpirinçci, tek gözünün küçülmesine sinir olduğunu açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.03.2020 11:56 GÜNCELLEME 02.03.2020 12:07 Magazin
Özge Özpirinçci açıkladı: Tek gözüm küçülüyor!
Özge Özpirinçci açıkladı: Tek gözüm küçülüyor!

Youtube'da Pelin Kaya'nın programına konuk olan oyuncu Özge Özpirinçci, sinir olduğu bir gerçeği hayranlarıyla paylaştı.

Özge Özpirinçci

“Neye takılıyorum bazen, tek gözüm çok küçülüyor yorgun olunca bazen. Sette de olabiliyor, uykusuz kalınca oluyor. Onu görünce bazen sinir oluyorum. Acaba gözü açacak bir şey var mı diye düşünüyorum” şeklinde samimi bir açıklamada bulunan oyuncu, neye takıntısının olduğunu bu sözlerle dile getirdi.

EFSUN KARAKTERİ ANALİZİ;

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Kadın dizisinde canlandırdığı Bahar karakteri ile seyircilerle yeni buluşacak olan Biz Böyleyiz filmindeki Efsun karakteri arasındaki farkı açıkladı. 

Özpirinççi, "Efsun, bu arkadaş grubunda aklı en başında kişi. Etrafındaki muhteşem enerjiye rağmen o sakin ve cool kalmayı biliyor. Toplumun şekillendirdiği biçimde değil kendi istediği gibi yaşıyor. Uzun yıllar görüşülmemesine rağmen tekrar bir araya gelindiğinde hiç ara verilmemiş gibi devam eden bir arkadaşlık ilişkisi var. Efsun, çevresini olduğu gibi kabul ediyor, değiştirmeye çalışmıyor" şeklinde açıklama yaptı.

Biz Böyleyiz filmi

Biz Böyleyiz filminin yönetmenliğini Caner Özyurtlu üstleniyor. Başrolde Özge Özpirinççi'nin yanı sıra, usta oyuncu Hümeyra, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Meriç Aral ve Boran Kuzum gibi oyuncular var.

TÜYLÜ KARDEŞİNİ TANITTI!

Kadın dizisiyle ekranların sevilen oyuncusu olmayı başaran Özge Özpirinçci, başarılı oyunculuğuyla sempati kazandığı kadar esprili paylaşımlarıyla da beğeni yağmuruna tutuldu. "Yeni Kardeşim" notuyla takipçilerine paylaştığı kare sosyal medyanın sempatisini kazandı.

İŞTE O PAYLAŞIM;

Özge Özpirinçci

İŞ GÖRÜŞMESİNE YETİŞMEK İÇİN MARTI KULLANDI!

Oyuncu Özge Özpirinçci önceki gün Arnavutköy ile Bebek trafiğinde objektiflere takıldı. Oyuncunun telaşlı halleri gözden kaçmadı. Martı adı verilen scooter'ı kullanan Özpirinçci, cebinde senaryosuyla iş görüşmesine yetiştiğini açıkladı.

Özge Özpirinçci

Son zamanlarda ünlüler trafikte martı adı verilen scooter kullanma akımı başlattı.

YÜZÜNDE SÜMÜKLÜ BÖCEK GEZDİRDİ!

Kadın dizisiyle izleyicileri ekrana kitleyen yetenekli oyuncu Özge Özpirinçci, hayvanseverliği ile gündeme gelmesinin yanı sıra yaptığı ilginç sosyal medya paylaşımlarıyla da oldukça konuşulan isim oldu. Geçtiğimiz gün yüzünde sümüklü böcek gezdiren Özpirinçci o kareyi sosyal medyada paylaştı.

Özge Özpirinçci

Oyuncu, Kadın setinde paylaştığı bu masumane paylaşımın altına "Selam cınım" notunu düştü.

Özge Özpirinçci haberleri

YORUMLAR 1
  • Volkan 4 yıl önce Şikayet Et
    MS hastası olmuşsun nörolojiye git
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR