Amine Gülşe ve Mesut Özil'in balayı planı belli oldu!

Arsenal'de forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil ve oyuncu Amine Gülşe'nin düğün yerinin belli olmasının ardından balayı planını açıkladılar.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2019 09:07 GÜNCELLEME 16.05.2019 09:07 Magazin
Amine Gülşe ve Mesut Özil'in balayı planı belli oldu!
Amine Gülşe ve Mesut Özil'in balayı planı belli oldu!

7 Haziran'da Boğaz'da görkemli bir törenle dünyaevine girecek olan Mesut Özil ile nişanlısı Amine Gülşe, balayı için de kesenin ağzını açtığı öğrenildi. Mesut Özil, İngiliz basınının iddiasına göre iki farklı rota üzerinde duruyor.  Birinci iddiaya göre ikili, gözde balayı adresi olan Maldivler'in yolunu tutacak.

amine gülşe

Çift, Juventus'un yıldızı Cristiano Ronaldo'nun da müdavimi olduğu Maldivler'deki Anantara Kihavah Maldives Villas'ı tercih edecek. Gülşe ile Hint Okyanusu'nun üzerine kurulu bungalovlarda konaklayacak olan Özil, gecelik 38 bin lirayı gözden çıkaracak. 
İkili, İngiliz basınının diğer iddiasına göre de Bahamalar'ı tercih edebilir. İkilinin, Karayip ülkesinde Royal Towers Bridge Suite'in geceliği ortalama 59 bin liralık ultra lüks odasında konaklaması halinde emirlerine amade yedi kişilik ekip olacak.

GELİNLİĞİ 2 KİŞİ TAŞIDI

Amine Gülşe, dün Zorlu AVM'deki Vakko'dan gelinliğini teslim aldı. Güzel oyuncunun gelinliğini aracına kadar iki kişinin taşıdığı öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    kesenin ağzını kendisi için açmış.bir hayra mı vesile olmuş?
    Cevapla
  • Derwısh 4 yıl önce Şikayet Et
    Paraları yetmese yardım kampanyası düzenlesinler. ''Arsenal ol'' veya ''Mesut ol'' kampanyası adı altında gariban halktan para istesinler forma satsınlar, Normal bir işçinin emekli ikramiyesini bir gecede harcasınlar
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    tabi herkes parasına göre gider ama zulüm altındaki müslümanları da unutmayalım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR