Filiz Akın'dan korkutan haber!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Filiz Akın sevenlerini yine korkuttu. Hastanede bağışıklık sistemini güçlendirmek için serum tedavisi gördüğü anları sosyal medyadan yayınladı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2019 09:35 GÜNCELLEME 19.05.2019 08:37 Magazin
Filiz Akın'dan korkutan haber!
Filiz Akın'dan korkutan haber!

76 yaşındaki usta oyuncu Filiz Akın, sık sık hastanede tedavi görüyor. Bu kez bağışıklık sistemini güçlendirmek için serum tedavisi gördüğünü açıklayan Akın durumunun iyi olduğu hakkında bilgi vermeyi unutmadı. Taburcu olduktan sonra hastane odasında çekilen bir videoyu paylaşarak hayranlarına sağlık durumundan bahsetti.

Filiz akın

Akın, 'An itibariyle, iyileşmeye doğru... Önemli bir şey değil, endişelenecek bir şey yok. Sadece bağışıklık sistemimi güçlendirmek gerekti.İlginize, iyilik dileklerinize çok teşekkür ederim.' dedi.

YORUMLAR 4
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    dunya fani .iki kapili bir handa gidiyoruz gündüz gece birgün sonumuz kara toprak ..simdi onami ağlayalım , ailemizden ahirete göçenler oldu :(
    Cevapla
  • sevenlerinden biri 4 yıl önce Şikayet Et
    niye korkalımki hepimiz faniyiz bir şarkıda dendiği gibi bin sene de yaşasak son durak kara toprak. kadın 76 yaşında tam ölüm çağı bugün ölmese yarın ölecek dünyaya kazık dikecek hali yok
    Cevapla
  • 21mehmettas 4 yıl önce Şikayet Et
    günü gelen gider ne diyelim
    Cevapla
  • Şenol 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim umrumdaydı sanki, yaşadığını bile bilmiyordum.Ben şok
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR