Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer uzlaştı dosya kapandı!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in Harbiye'De işlettikleri mekanı basarak tehdit savuran adam gözaltına alınmıştı. Bunun üzerine ünlü çiftin şikayeti üzerine olay savcılığa taşınmıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2019 10:22 GÜNCELLEME 23.06.2019 10:24 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer uzlaştı dosya kapandı!
Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer uzlaştı dosya kapandı!

Geçtiğimiz aylarda Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in sahibi olduğu mekana sabah saatlerinde gelen bir şahsin birden bağırmaya başlayıp saldırgan tavırlar sergilemeye başlamıştı.

kıvanç tatlıtuğ- başak dizer

Mekanın mallarına zarar veren adam içeri girmeye çalışırken korumalar tarafından engellemiş. Daha sonra ise polise haber verildiği ortaya çıktı. İddialara göre saldırgan "Başak buraya gelecek, o gelene kadar bir yere gitmeyeceğim. Şimdi gitsem de tekrar geleceğim" şeklinde sözlü tehditlerde bulunmuştu.

Başak dizer ve kıvanç tatlıtuğ

Olay yerine gelen polisler saldırganı merkeze götürmüştü. Saldırganın 28 yaşında Sinan A. adında biri olduğu kız arkadaşı ile Başak Dizer'in yakın arkadaş oldukları öğrenildi. Şahıs oraya kendisini terk eden kız arkadaşı için konuşmaya gittiğini söyledi. Ünlü çift bu şahıstan şikayetçi olmuştu. Savcılık olay hakkında takipsizlik kararı alıp durumu uzlaşması yönünde talepte bulundu. Karar sonucu ise "Tarafların müzakereler sonucunda uzlaştıkları görüldüğünden şüpheli hakkında kovuşturma yapılmasına yer olmadığına karar verilmiştir" şeklinde oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR