Kıvanç Tatlıtuğ'un her adımı takip ediliyor!

Yakışıklı oyuncu ve manken Kıvanç Tatlıtuğ'u Amerikalı iş kadını hayranları adım adım takip ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.05.2019 09:30 GÜNCELLEME 21.05.2019 09:31 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'un her adımı takip ediliyor!
Kıvanç Tatlıtuğ'un her adımı takip ediliyor!

Yer aldığı dizilerle yurtdışında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kıvanç Tatlıtuğ'un Amerika'da ve Kanada'da yaşayan hayranları site açarak, dizilerin çekildiği tarihi semtlere gezi düzenledi. 10 Amerikalı iş kadını Tatlıtuğ için bir internet sitesi açarak bir araya geldi. Amerikalı kadın hayranlar 'kivancnorthamerica' adlı internet sitesini kurdu.

kıvanç tatlıtuğ

Yakışıklı oyuncunun her adımını platformda paylaşıyorlar. Hatta Amerikalı iş kadınları İstanbul turu da düzenlemeye başladı. İlk kafile geçtiğimiz günlerde ilk kez mega kente geldi. Tura katılanlar oyuncunun bugüne kadar rol aldığı dizilerin semtlerini gezdi. Geziden fotoğrafları internet sitesinden an be an paylaşan hanımlar, diğer bir tur için büyük bir rağbet gördü.

KIVANÇ TATLITUĞ VE ÇAĞATAY ULUSOY TATİL ROTALARINI JAMAİKA'YA ÇEVİRDİ

Ünlü iki isim Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy, adrenalin için çıtayı iyice yükseltti. Maceraperest oyuncular, bu kez rotalarını Jamaika'ya çevirdi. Tatlıtuğ ile Ulusoy, bu yaz James Bond serisinin 25. filminin de çekilmekte olduğu Karayipler'deki egzotik adaya gitmeye karar verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy

Turkuaz denizde dalış yapacak ikili, konaklamak için de '007 James Bond'un senaristi Ian Fleming'in otele çevrilen evi Goldeye (Altın göz) adlı villada kalacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR