Şeyma Subaşı'ndan Safiye Nur Şimsek iddialarına yanıt!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi olan Şeyma Subaşı, tanıtımı yaptığı bir moda uygulamasının Safiye Nur Şimşek'e ait olduğu ve hakkında dava açıldığı haberlere yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2019 10:19 GÜNCELLEME 25.05.2019 09:03 Magazin
Şeyma Subaşı'ndan Safiye Nur Şimsek iddialarına yanıt!
Şeyma Subaşı'ndan Safiye Nur Şimsek iddialarına yanıt!

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı'nın, geçtiğimiz yıl, 'Is it ok' adını verdiği moda danışmanlığı uygulamasını hayata geçirmek için çalışmalara başlamıştı. Subaşı'nın bu girişimi, Safiye Nur Şimşek'i harekete geçirdi. Şimşek, bu girişimin kendisinin hayata geçirdiği bir proje olduğunu söyleyerek Subaşı'ya dava açtığını söyledi. Şeyma Subaşı'nın kendisini Instagram'dan engellediğini söyleyen Şimşek, "Verdiği röportajda projesiyle ilgili detayları okudum. Yapacağını duyurduğu yeni projenin bizim daha önce yaptığımız bir çalışma olduğunu gördüm. Sayfasına girdim. Ancak beni engellemişti" ifadelerini kullandı.

"SADECE GÜLÜMSÜYORUM"

Çıkan bu haberden sonra Şeyma Subaşı'dan da açıklama geldi. Subaşı, Instagram hesabından, "Şeyma Subaşı, Safiye Nur Şimşek'in açtığı davayı kaybetti" iddiası ile ilgili ortada böyle bir dava olmadığı için, bir açıklama yapmam gerekmiştir. Bilindiği üzere, dava açıldığında dava dilekçesinin davalıya tebliği şarttır. Şimdiye kadar bana tebliğ edilen herhangi bir evrak olmamıştır. Buna rağmen, bugün avukatlarımca, UYAP sistemi ile adliyelerde incelemeler yapılmış ve şahsıma açılmış herhangi bir dava olmadığı kesin olarak teyit edilmiştir. Ortada bir dava olmadığı halde davayı kazanmış gibi, dayanaksız iftiralar atan şahsa sadece gülümsüyorum." ifadelerini kullandı.

ŞEYMA SUBAŞI HABERLERİ

ŞEYMA SUBAŞI VE SAFİYE NUR ŞİMSEK ARASINDA NE OLMUŞTU? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN...

YORUMLAR 3
  • erfa 4 yıl önce Şikayet Et
    Nafaka da bitecek bakalım napıcan.
    Cevapla
  • galip ben 4 yıl önce Şikayet Et
    Seyma bana da gülümse lütfen,,,,,,,
    Cevapla
  • Muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    İğreniyorum senden namus düşmanı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR