Demet Akalın'dan öldürülen Ecrin bebek yorumu!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından Samsun'da kaybolduktan 22 gün sonra ölüsü bulunan 1,5 yaşındaki Ecrin bebek hakkında yorum yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2019 09:44 GÜNCELLEME 28.05.2019 18:50 Magazin
Demet Akalın'dan öldürülen Ecrin bebek yorumu!
Demet Akalın'dan öldürülen Ecrin bebek yorumu!

Evinin önünde oyun oynarken 22 gün önce kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın, cansız bedenine ulaşıldı. Ecrin'in ölüm haberi üzerine Demet Akalın, "İdam istiyorum" diyerek tepki gösterdi.  Ecrin Bebek olayı, Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

CESEDİNE ULAŞILDI

7 Mayıs'ta evinin önünde oyun oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın, cansız bedenine ulaşıldı. Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, küçük kızın cansız bedeninin, evlerinin uzağındaki ormanlık alandaki dere yatağında bulunduğunu açıkladı.

AKALIN: İDAM İSTİYORUM

demet akalın

Ecrin bebeğin ölüm haberinden sonra, pop sanatçısı Demet Akalın, sosyal medya hesabından tepkilerini dile getirdi.

Akalın, bu tarz olaylara artık idam getirilmesi gerektiğini belirtti.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • ayse 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahim evlat isteyip servet harciyanlar var yinede bir evlat sahibi olamiyanlar var allahimsen kucucuk bebeye kiyanlara cehenneminde en agir cezayi ver bu aile bu ve baska bir evladi hak etmiyor sosyal hizmetler budogucak cocuklari alsinlar bu insanlardan ayrica tecavuze en agir cezalar verilsin idam idam sosyal hizmetletde calisan insalarada dikkat etsinler bilincsiz ve insan kiymeti ve degeri bilmiyen insanlar calistirilmasin oralardada bir suru cocuklar tecavuze ugruyor
    Cevapla
  • _HATAY_ 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür olaylar bayaa bi arttı. Biz vatandaş olarak istiyoruz da. Devlet kanalından ne bi açıklama var, Nede idamla ilgili bir hareket var. Ey devlet siz idamı düşüne durun olan bu kuzucuklara olsun. Allah herkese bunun hesabını sorar arkadaş.
    Cevapla
  • Gaziantep27 4 yıl önce Şikayet Et
    En basta anne suçlu sonra ona sahip cikmayan baba suçlu. Simdi o vicdanla nasil uasayacaksiniz acaba.Katille birlikte hepsine idam
    Cevapla
  • sadet 4 yıl önce Şikayet Et
    babaanne yapti bak görün
    Cevapla
  • almanyadan 4 yıl önce Şikayet Et
    ayni kini bende kusuyorum!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR