Mesut Özil ve Amine Gülşe gönülleri fethetmeye devam ediyor!

Ünlü futbolcu Mesut Özil ve oyuncu Amine Gülşe düğünleri süresince başlattıkları yardımlara devam ediyor. Afrikalı hasta çocukları ameliyat ettiren çift şimdi de Güneydoğu Asya'da bulunan Myanmar'da 40 çocuğu ameliyat ettirdi. Aileleri çifte minnettar olduklarını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.03.2020 10:19 GÜNCELLEME 10.03.2020 10:19 Magazin
Mesut Özil ve Amine Gülşe gönülleri fethetmeye devam ediyor!
Mesut Özil ve Amine Gülşe gönülleri fethetmeye devam ediyor!

Geçtiğimiz yaz ayında görkemli bir düğün ile dünya evine giren oyuncu Amine Gülşe ve futbolcu Mesut Özil, düğün öncesi ihtiyaç sahiplerini de unutmadı. Yemek dağıtmakla kalmayan çift, hasta çocukların ameliyat masraflarını da üstlendi. 2019 yılında başlattıkları bu yardım kampanyasına devam eden çift şimdi de Mynamar'daki 40 çocuğu daha ameliyat ettirdi. Örnek çifte aileler teşekkür etti.

AMİNE GÜLŞE VE MESUT ÖZİLDEN YARDIMA MUHTAÇ ÇOCUKLARA YARDIM

Bu hareketleriyle gönüllerin fethetmeyi başaran çiftten Özil, bu konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Özil, "Amine ile düğünümüzden önce açıkladığımız gibi, dünyanın her yerinden ihtiyacı olan 1000 çocuğun ameliyat masraflarını karşılıyoruz. Bu sadece başlangıç! 2020'yi dört gözle bekliyoruz. İhtiyacı olan yüzlerce çocuğa hep birlikte yardım edelim" sözleriyle yardımlarının devam edeceklerini belirtti. 

MESUT ÖZEİL VE AMİNE GÜLŞE AŞK PAYLAŞIMI

GÖRKEMLİ DÜĞÜNE DAİR DİĞER AYRINTILAR!

Yılın düğünü gerçekleşti. Mesut Özil ve Amine Gülşe çifti evlendi. Tüm geleneklerin yerine getirilmesi sebebiyle de sosyal medyada büyük ilgi gören düğün, Mesut Özil'in Amine Gülşe'yi baba evinden davul ve zurna ile almasıyla başladı. O anlar sosyal medyadan paylaşıldı. Çiftin mutluluğu gözlerinden okundu. Mesut Özil'in ceketi sosyal medyada çok konuşuldu. Rengi ile dikkat çeken ceketi bazı kullanıcılar, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ceket tarzına benzetti. Özil'in, Başkan Erdoğan hayranlığı herkes tarafından biliniyor. Özellikle Alman basını Özil'e karşı ırkçı söylemler içeren haberlere yer vermişti.

Düğün öncesi ünlü çift, 16 bin yoksulla Kızılay aracılığıyla yemek yardımında bulundu. Ayrıca Özil, 1000 çocuğun ameliyat ücretini karşılayacaklarını açıklandı.

mesut özil düğün yemeği

İMAM NİKAHI KIYILDI

Amine Gülşe ve Mesut Özil çiftinin dini nikahları, Gülşe'nin evinde kıyıldı. Gülşe, gözyaşlarına hakim olamadı. O anlara ait kareler, sosyal medyada paylaşıldı.

amine gülşe mesut özil

amine gülşe mesut özil düğün

"ÖLÜRÜM TÜRKİYEM" İLE GİRİŞ YAPILDI

Nikah şahitliklerini Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın yaptığı yılın düğününde kına gecesi de oldukça ses getirdi. Salona girişlerini "Ölürüm Türkiyem" şarkısı ile yapan genç çifti, aile ve yakın arkadaşları yalnız bırakmadı. Gülşe, kına gecesinde tüm kurtlarını döktü. Gözyaşlarına hakim olmayan ünlü oyuncu Gülşe'yi, Mesut Özil sarılarak sakinleştirdi.

İŞTE O ANLAR;

YOĞUN KATILIM

Düğün, Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın nikah şahitliğinde gerçekleşen nikahla başladı. Mutluluğa evet diyen Özil çifti, nikah sonrasında ailelerinin de katılımıyla toplu bir fotoğraf çektirdiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mesut Özil

mesut özil amine gülşe

'MRS. & MR. ÖZİL'

Mesut Özil, düğün sonrasında eşi Amine Gülşe ile olan bir fotoğrafını, 'Mrs. & Mr. Özil' notuyla paylaştı.

mesut özil instagram

 

YORUMLAR 4
  • ramazan venedik 4 yıl önce Şikayet Et
    allah mutlu etsin. mesut ve eşi gercekten bu ulkenin has evlatlariymis. kulturumuzu cok guzel yasatmislar.
    Cevapla
  • ayse 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah musut etsin hayirli saglikli evlatlar versin
    Cevapla
  • Muş'lu USTA 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah mesut bahtiyar etsin.
    Cevapla
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH (CC) Mesut Baytiyar Etsin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR