Fenalaşarak hastaneye kaldırılan Zerrin Özer tarafından ilk açıklama!

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Henüz iki gün önce evlenen şarkıcı Zerrin Özer'in boşanacağı iddiaları dün magazin basınının gündemine yerleşmişti. Özer'in menajerinden ilk açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2019 12:23 GÜNCELLEME 19.06.2019 12:38 Magazin
Fenalaşarak hastaneye kaldırılan Zerrin Özer tarafından ilk açıklama!
Fenalaşarak hastaneye kaldırılan Zerrin Özer tarafından ilk açıklama!

Geçtiğimiz Pazar günü Murat Akıncı adlı kişi ile evlenen Zerrin Özer, nikahtan tam 36 saat sonra eşiyle ilgili çıkan haberlerin ardından dün boşanacakları haberleriyle gündeme gelmişti. Çıkan haberlerin ardından kötüleşen Özer, panik atak krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Özer'in eşi hakkında birkaç gündür çeşitli iddialar ortaya atılıyordu. Özer'in menajeri Kemal Aslan tarafından dün bir açıklama yayımlandı. Açıklamada, Özer'in boşanma kararı aldığı belirtildi. Özer'in menajerinden bugün ilk açıklama geldi:

zerrin özer

İŞTE O AÇIKLAMA:

'Zerrin'in tansiyonu çok yükselmiş, sol kolunda uyuşma başlamış. Yanındaki yardımcılar panik olunca hastaneye götürmüşler. Ciddi bir kriz geçirdi. Zerrin, hastanedeyken beni sürekli aradı. Zerrin Özer, severek ayrılıyor. Bence sular durulduktan sonra Zerrin ile yeniden bir araya gelmeleri çok mümkün. 36 saat evli kaldıkları için 'Evliliğin iptali' davası açıyoruz. Zerrin o kadınları dinledikten sonra 'Kendime inanamıyorum' dedi."

YORUMLAR 1
  • Adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    Evlenme gibi kutsal bir müesseseyi çocuk oyunu gibi gören zihniyetlerin acıklı hikayeleri.....yazıklar olsun...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR