Yılın davası yine ertelendi! Berkay ve Arda Turan duruşmasında ilk açıklama...

Ünlü futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavgaya ilişkin açılan davanın 2. duruşması başladı. Duruşmaya Arda Turan'ın avukatı katılırken Berkay ise sabah saatlerinde mahkemedeki yerini aldı. Mahkeme davayı 11 Eylül tarihine erteledi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2019 11:00 GÜNCELLEME 19.06.2019 11:09 Magazin
Yılın davası yine ertelendi! Berkay ve Arda Turan duruşmasında ilk açıklama...
Yılın davası yine ertelendi! Berkay ve Arda Turan duruşmasında ilk açıklama...

Arda Turan ve Berkay arasında yaşanan kavganın duruşması bugün görülecek. Duruşmaya Berkay ve  Arda Turan'ın avukatı katıldı. Berkay Şahin erken saatlerde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine geldi.

DAVA YİNE ERTELENDİ!

İkili arasında yaşanılan skandal gecenin ardından Turan'ın 12,5 yıla, Berkay Şahin'in ise 2 yıla kadar hapsi istendiği öğrenildi. Sabah saatlerinde görülen dava 11 Eylül’e ertelendi.

berkay

BERKAY'DAN İLK AÇIKLAMA!

Mahkemenin kamu tanığı olarak dinlediği kişinin ikili arasında kavga öncesinde bir diyalog olduğunu ve sonrasında kavganın yaşandığına dair ifade verdiğini söyleyen Berkay, "biz zaten öncesinde bir sözlü taciz olduğunu ispat etmek istedik o da dinlenen tanık tarafından verildi" şeklinde açıklama yaptı.

berkay adliyede

NE OLMUŞTU?

Futbolcu Arda Turan arkadaş grubuyla bir mekanda gitmişti. Mekanda Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin de vardı. İlerleyen saatlerinde Arda Turan ve Berkay Şahin arasında kavga çıktı. Arda Turan kafa attığı Berkay'ın burnunu kırıp hastanelik etmişti. Aynı zamanda olay sonrası Turan, Berkay'ın tedavi gördüğü hastaneyi silahla bastı. Hastane olayındaki detayda ise Turan'ın Berkay'a "Eşine laf attıysam kafama sık" dediği ortaya çıkmıştı.