Cüneyt Arkın: Ey Amerika! Sen bizi ne sandın!

Türk sinemasının usta sanatçısı Cüneyt Arkın, S-400'ler meselesiyle gerilen Türkiye-ABD ilişkileriyle ilgili, 'Ey Amerika, sen bizi ne sandın' ifadesini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2019 08:39 GÜNCELLEME 22.06.2019 09:24 Magazin
Cüneyt Arkın: Ey Amerika! Sen bizi ne sandın!
Cüneyt Arkın: Ey Amerika! Sen bizi ne sandın!

Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla ABD'ye sert tepki gösterdi Arkın'ın videosu, Instagram'da 'Cüneytarkin1' hesabından dolaşıma girdi.

'Ey Amerika' diyerek sözlerine başlayan Arkın:

"Sen bizi ne sandın lan. Senin patronun olduğun o dünyanın en zengin, en güçlü devletlerini, ayağında çarık bile yokken bu kadar yoksulluk içinde yenip denize döktük. Unuttun mu? Unutmazsın tabii. Sen bu ayıpla yaşıyorsun. Ey Amerika sen vatanlarını zapt eden, topraklarını ele geçiren, yaşlı, kadın demeden katleden Amerika...'' ifadelerini kullandı.

CÜNEYT ARKIN

"YOLUN AÇIK OLSUN"

"Sen bizi o zenciler mi sandın?Ey Amerika dünyanın patronu olma ümidiyle nice devletlerin servetlerine alçakça ele geçirdin. O zavallı halkları köleleştirdin. Ey Amerika, Türk halkının karakteri bağımsızlıktır. Diş geçiremezsin. Türk halkı kölelikten nefret eder. Ey Amerika Türk halkı gün gelecek omuz omuza, el ele verip bütün ülke sorunlarını halledip çağdaş bir devlet olup. Dünyada yerini alacaktır. Türk gençliği bu savaşta sana çok şey düşmektedir. Ey yüce Türk halkı yolun açık olsun." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • uCube 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Cüneyt abimize... Eee, hadi Kurtlar vadisinin polatı, eşkiyanın çakırı sizi de görelim. Roller ile krallık, artislik yapılmaz. Çıkın da iki söz de siz edin, TÜRK nasılmış görsün birileri.
    Cevapla
  • zaza 4 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi adam rabbim gönlüne göre versin
    Cevapla
  • Birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump bu videodan sonra tövbe etmiş :)
    Cevapla
  • Suat Ak 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal Malkoç oglu Cüneyt Arkın abimize
    Cevapla
  • Devletiebetmüddet 4 yıl önce Şikayet Et
    Karamurat kim?Benim.Amerikalılar dikkat biz onu tanıyoruz.O destanlar yazan Fatih’in fedaisi.Sizin uydurma rambonuz işte bizim Karamuradımız.Savulun bre kefereler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR