Cezayı duyan Berkay'dan geri vites: Erkek erkeğe çözeriz

Dün İstanbul'daki Çağlayan Adliyesinde ikinci duruşmaları olan Berkay ve Arda Turan kavga davası 11 Eylül tarihine ertelendi. Duruşma sonrası mahkeme Berkay'ında Arda Turan'ın da hapis cezası ile yargılanacaklarını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2019 09:48 GÜNCELLEME 20.06.2019 10:03 Magazin
Cezayı duyan Berkay'dan geri vites: Erkek erkeğe çözeriz
Cezayı duyan Berkay'dan geri vites: Erkek erkeğe çözeriz

Bir mekanda yumruk yumruğa kavga eden Berkay ve futbolcu Arda Turan davasının dün ikinci duruşması gerçekleşti. Arda Turan'ın avukatı duruşmaya katıldı. Şarkıcı Berkay ise sabah saatlerinde adliyeye geldi. İkili hakkında hapis cezası ile yargılanma kararı olduğu öğrenildi.

berkay

Duruşma sonrası açıklama yapan Berkay, tanıkların kavganın kışkırtma ile başladığına yönelik ifade verdiklerini söyledi. Daha sonra adliye önünden ayrıldı.

berkay

Akşam saatlerinde Arnavutköy'de bir mekanda görüntülenen Berkay, dava süreci ile ilgili açıklama yaptı. Berkay, "Adli süreç devam ediyor. Yapılması gereken çok basit, özür dilenecek. Özür dileme şekli de bellidir. Sonra biz erkek erkeğe oturur çözmemiz gereken bir durum söz konusu ise erkek erkeğe kalan kısmı çözeriz. Özür dilemek iyidir erdemdir. Manevi bir talebim var maddi hiçbir talebim olmadı benim. Tekrar söylüyorum biz onunla erkek erkeğe oturur çözeriz ama özür dilemesi gerekiyor önce" şeklinde yaptığı açıklama ile davadan geri dönebileceğini ifade etti. 

YORUMLAR 2
  • Tunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Attin ikosinide bikac yil hapise. Akillansinlar
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Eger bunlar birbirinden sikayetci olmadigi taktirde kamu davasi acilmaz ve tutuklanma karari cikmassa bu bir emsaldir hastaneye silahla girerim saga sola ates acarim benim bunlardan ne eksigim var bi param yok
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR