Amine Gülşe teklifleri reddediyor! İşte yapımcılardan açıklama..

TRT 1 ekranlarında yeni sezonda başlayacak olan "Şampiyon" dizisinde başrol oynayacak Tolgahan Sayışman'a kadın aktör aranıyordu. İddialara göre ilk teklif yeni evlenen Amine Gülşe'ye yapılmış ancak olumsuz yanıt alınmış yönünde haberler yayınlandı. Bunun üzerine yapım şirketi açıklamada bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.06.2019 10:39 GÜNCELLEME 24.06.2019 10:41 Magazin
Amine Gülşe teklifleri reddediyor! İşte yapımcılardan açıklama..
Amine Gülşe teklifleri reddediyor! İşte yapımcılardan açıklama..

Eski bir boksörün hayatını anlatacak olan Şampiyon dizisinde başrolü Tolgahan Sayışman oynayacak. Ekim ayında başlayacak olan dizinin ana karakterlerinden biride boksörün yani Sayışman'ın aşık olacağı kadın olacak.

tolgahan sayışman şampiyon

Ancak halen kadın aktörün arandığı ortaya çıktı. İlk teklif geçtiğimiz günlerde futbolcu Mesut Özil ile hayatını birleştiren Amine Gülşe'ye yapılmıştı ve oyuncunun bunu kabul etmediği söylenmişti.

amine gülşe ve mesut özil

Hatta Gülşe'nin evliliğine odaklanmayı, anne olmayı düşündüğü için gelen teklifi reddettiği söylendi. Daha sonra Bensu Soral ve Neslihan Atagül'e teklif götürülmüş ancak henüz kimin oynayacağı kesinleştirilmemiş. Bunun ardından BSK yapım şirketi Gülşe'ye teklif götürmediğine yönelik açıklama yaptı. 

amin egülşe ve tolgahan sayışman (asla vazgeçmem dizisi)

Amine Gülşe ve Tolgahan Sayışman daha önce "Asla Vazgeçmem" dizisinde başrol paylaşmıştı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR