Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'dan ihanet iddialarına ortak yanıt

Ulan İstanbul dizisindeki rol arkadaşlıklarını gerçek hayatta nikah masasına taşıyan ve evlilikleriyle sosyal medyanın en beğenilen çiftleri arasına giren oyuncular Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu'ndan hayranlarını şoke eden bir haber geldi. Çift anlaşmalı olarak boşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2019 09:25 GÜNCELLEME 03.07.2019 10:01 Magazin
Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'dan ihanet iddialarına ortak yanıt
Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'dan ihanet iddialarına ortak yanıt

Üç yıllık evliliklerini geçtiğimiz günlerde sonlandıran oyuncular Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, haklarında çıkan ihanet iddiaları için ortak bir açıklama yayımladılar. Yıldırım ve Eyüboğlu, açıklamalarında şu ifadelere yer verdiler:

"26 Haziran 2019 tarihinden itibaren sonlanan evliliğimizle ilgili basında çıkan haberleri üzülerek takip ediyoruz. Sosyal medyada ve basında evliliğimizin sonlanmasının ardından çıkan haberler tamamen asılsızdır. Daha önce söylediğimiz gibi bundan sonra da ilişkimiz dostane olarak devam edecektir. Sizlerin de özel hayatımıza göstereceğiniz anlayış ve saygı için teşekkür ederiz." 

NEDEN BOŞANDIKLARI BELLİ OLDU

2013 yılında başlayan arkadaşlıklarını evliliğe yönelten ve mutluluklarıyla herkesi kıskandıran ünlü çift Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu boşandı. Çiftin boşanma haberi, yayımlanan şu mesajla duyuruldu: 'Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım ortak aldıkları karar doğrultusunda anlaşmalı olarak boşanmıştır. Bundan sonraki hayatlarında ilişkilerine saygı ve sevgi çerçevesinde dostane olarak devam edeceklerdir.' 

kaan yıldırım ezgi eyüboğlu

Çiftin, neden boşandıkları ortaya çıktı. Davaya avukatları ile katılan çift, hakimin, 'Boşanma konusunda kararlı mısınız?' sorusuna, sırasıyla şu yanıtı verdiler. Eyüboğlu, “Davalı ile aramızda şiddetli geçimsizlik vardır. Boşanmamıza karar verilsin. Davalıdan nafaka ya da tazminat talebim yoktur.” derken, Yıldırım ise, anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini belirtti. Çift, anlaşmalı boşanmalı protokolü çerçevesinde, 3 yıllık evliliklerini bitirmiş oldu.

ezgi eyüboğlu kaan yıldırım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR