Evliliği 36 saat süren Zerrin Özer'den duygusal açıklama

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, 36 süren evliliği hakkında konuştu. 'Sevgiyi zorla satın alamazsınız' diyen Özer, açıklamasıyla herkesi duygulandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2019 09:43 GÜNCELLEME 01.07.2019 09:43 Magazin
Evliliği 36 saat süren Zerrin Özer'den duygusal açıklama
Evliliği 36 saat süren Zerrin Özer'den duygusal açıklama

Sadece 36 saat süren evliliğiyle gündem olan ve zor günler yaşayan Zerrin Özer, tüm bu sürecin ardından Bursa'da sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı, yaşadıklarını ve hissettiklerini şu cümlelerle anlattı.

zerrin özer

"Söylediğim her sözün arkasındayım. Benim en büyük cümlem; 'Rabbim, sevenlerimi, sevdiklerimi başımdan eksik etme'dir. Sevgiyi zorla satın alamazsınız. Hayatım boyunca doğal oldum, her şeyimi paylaştım. İçimden geldiği gibi yaşadım. Özür diledim, sinirlendim ama 37 senedir de sevenlerim beni tanıdılar. 'Zerrin bizim kızımız, bizim mahallenin kızı delidir, ama dürüsttür, doğrudur, yalan bilmez' dediler. Çünkü halktan geldim."

zerrin özer açıklama

"O çıkacağınız süre de hayatınızın sonuna kadar bitmez. O yüzden kıymetlidir halkımız. Her şeyin, gerçeklerin, doğruların farkındadır. Biliyorlar ki bir tane deli Zerrin'leri var. Hepimizi mahallede aileler gibi hissediyorum. Hiçbir zaman sevenlerimden hayranlarım diye söz etmem, söz etmeyi sevmem. Çünkü hayran demek, kendinizi bir basamak yukarıda görmek demektir. Bizler eşitiz, ben sadece çıkmışım şarkı söylüyorum, onları mutlu edebiliyorsam, ne mutlu. Tek bildiğim şey var, insan olabilmek. İnsan olmaya çalışmaya devam ettim yıllarca. Sanırım kıymetli halkımız da bunu görüyor."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR