Yemin dizisinin Emir'i Gökberk Demirci kimdir? Demirci'nin hayatı hakkında bilinmeyenleri...

Ekranlarda ilk olarak Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisi ile gördüğümüz Gökberk Demirci, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde yer alıyor. 2. sezonu ile ekranlara gelmeye devam eden Yemin dizi hakkında seyircilerin merak ettiklerini ünlü oyuncuya sorduk. Ünlü oyuncu Demirci, sadece diziye dair değil aynı zamanda hayatı hakkında bilinmeyenleri anlattı:

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2019 10:40 GÜNCELLEME 19.03.2020 14:43 Magazin
Yemin dizisinin Emir'i Gökberk Demirci kimdir? Demirci'nin hayatı hakkında bilinmeyenleri...
Yemin dizisinin Emir'i Gökberk Demirci kimdir? Demirci'nin hayatı hakkında bilinmeyenleri...

Yasemin.com / ÖZEL

Tam bir Adanalı erkeği olan Gökberk Demirci, Yemin dizisinin 2. sezonu ile geçtiğimiz haftalarda yeniden ekranlara döndü. Yoğun bir tempoyla ikinci sezonu çeken Demirci, set aralarında yorgunluğuna rağmen sizler için vakit ayırarak kısa bir röportaj verdi. Ayrıca yakışıklı oyuncu şimdiye kadar hiçbir yerde duymadığınız bilgileri paylaştı. Yemin dizisi ile popülerliği artan ünlü oyuncu kendisi hakkında merak edilenleri Ekranlarda ilk olarak Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisi ile gördüğümüz Gökberk Demirci, şimdilerde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan "Yemin "dizisinde yer alıyor. İlk sezonunda yüksek bir reytingle sezon finali yapan ve geçtiğimiz haftalarda 2. sezonu ile ekranlara gelmeye devam eden Yemin dizi hakkında seyircilerin merak ettiklerini ünlü oyuncuya sorduk. Ünlü oyuncu Demirci, sadece diziye dair değil aynı zamanda hayatı hakkında da bilinmeyenlerini anlattı:. Yüksek bir reytingle sezon finali yapan diziyle ilgili tüyolarda paylaşan ünlü oyuncu, samimiyeti ve sıcak kanlılığı ile bir kez daha gönülleri fethetti. 

GÖKBERK DEMİRCİNİN GENÇLİK YILLARI

HAYATI HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU!

Gökberk Demirci özel hayatına dair hiç bilinmeyenleri hakkında ilk kez konuştu. Tipik bir Adanalı olduğunu söyleyen Demirci, en çok kahvaltı hazırlamaktan hoşlandığını ve yemek olarak da et yemeklerini daha çok tercih ettiğini belirtti. 

ÜNLÜ OYUNCU: KARAKTERLERDE BÜYÜK DEĞİŞİM OLACAK!

Başrollerini Özge Yağız ile paylaştığı ve güçlü bir izleyici kitlesine sahip Yemin dizisinin ikinci sezonuna dair merak edilenler hakkında konuşan ünlü oyuncu, ikinci sezonun birinciye göre daha farklı olduğunu oyunculardaki büyük değişimleri seyircilerin seveceğini belirtti. 

YEMİN DİZİSİNİN EMİR'İ GÖKBERK DEMİRCİ KİMDİR?

20 Ekim 1989 yılında İzmit'te dünyaya gelen Gökberk Demirci, aslen Adana'lıdır. Cengiz Küçükayvaz tiyatrosunda oyunculuk eğitimi alan Demirci'nin ilk televizyon deneyimi Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam oldu. 1.81 metre boyunda olan oyuncu 77 kilo ve Terazi burcudur. Yakışıklılığı ile erkek giyimlerin reklam yüzü olan oyuncu birçok dizi ve filmde yer aldı. Şimdilerde ise Kanal 7'de günlük yayınlanan ve ciddi bir izleyici kitlesi olan Yemin dizisinde başrol oynamaktadır.

gökberk demirci kimdir

GÖKBERK DEMİRCİ'NİN ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER;

2019 / Yemin (Emir) (Dizi)
2017 / Malazgirt 1071 (Sultan Alparslan) (Film)
2017 / Arka Sokaklar (Dizi)
2016 / Yıldızlar Da Kayar (Film)
2016 / Hayatımın Aşkı (Adil) (Dizi)
2016 / Adını Sen Koy (Kılıç) (Dizi)
2015 / Demir Atlı Gringo (Film)
2013 / Osmanlı’da Derin Devlet (Dizi)
2012 / Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (Dizi)

YORUMLAR 1
  • Günel 4 yıl önce Şikayet Et
    Yemin Dizisi Güzel Emir Obrazın Oyuncusuna Başarılar Anesine Abisine Allah Rehmet Etsin Yemin Dizisinde Ödüler Arzulayırığ
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR