Acun Ilıcalı "Ben Fero" paylaşımı ile kafaları karıştırdı!

Yapımcı Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün Ben Fero adlı yeni nesil şarkıcı ile paylaşımda bulunmuştu. Son zamanlarda fenomen ve yeni isimlere paylaşım yapan Ilıcalı, ardından önemli projelerde kendilerine yer veriyordu. Şimdi ise iddialara göre Ben Fero'nun O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyesi olacağı söyleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 10.07.2019 07:14 GÜNCELLEME 11.07.2019 08:03 Magazin
Acun Ilıcalı "Ben Fero" paylaşımı ile kafaları karıştırdı!
Acun Ilıcalı "Ben Fero" paylaşımı ile kafaları karıştırdı!

Tv 8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, son zamanlarda programlarının izlenmesi için yeni nesilden faydalanıyor.

acun ılıcalı ve yusuf aktaş

Özellikle yeni çıkış yapmış ve tutmuş isimlerin yanı sıra fenomenlere de programlarında yer veren Ilıcalı, son olarak Enes Batur ile ortak projelerde bulunmuştu.

enes batur ve acun ılıcalı

Geçtiğimiz günlerde ünlü yapımcı Ilıcalı, "Demet Akalın" şarkısı en çok dinlenenlere arasına giren Ben Fero adlı yeni nesil şarkıcı ile bir araya geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ilıcalı'nın Ben Fero'yu "O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyesi mi yapacak? sorusunu getirdi. Kulislerde konuşulan iddialara göre ünlü yapımcı geçen sene düşük olan programın izlenmesini artırmak için böyle bir yönteme başvurmuş. 

YORUMLAR 4
  • Metinbaba 4 yıl önce Şikayet Et
    YILLARDIR AYNI İSİMLERİ VE KAVGALARINI SEYRETTİRİYOR,PARA KAZANDIRIYOR,ZENGİNİN PARASI HALKIN GÖZÜNÜ YORUYOR!!!,HALK ARASINDAN SEÇSEYA YARIŞMACILARI!ben söyliiim kimse bakmıyo artık survivora!
    Cevapla
  • ramazan 4 yıl önce Şikayet Et
    bir toplumu ahlaksızlaştıran, yobazlaştıran, kin ve netreti tetikleyen programlar yapan adam. çok zararlar verdin ülkemize, gençlerimize, milletimize hatta devletimize.
    Cevapla
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Beş para etmez kanal beş para etmez programlar... İQ eksikliği olan beyinlere hitap ediyor umarım layığını bulur...
    Cevapla
  • salih tugra 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim seyrediyor şu kanalı yaa?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR