Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur eşinden boşanıyor

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır'ın kızı olan Tuğçe Tayfur, 7 yıllık eşi Taner Şafak'tan boşanma kararı aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.07.2019 10:31 GÜNCELLEME 11.07.2019 10:32 Magazin
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur eşinden boşanıyor
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur eşinden boşanıyor

Şarkıcı Tuğçe Tayfur, 7 yıl önce evlendiği eşi Taner Şafak'tan ayrılık kararı aldı. Sanatçılar Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları olan Tuğçe Tayfur, eşinden boşanmak için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Tayfur'un 3 yaşında bir çocuğu bulunuyordu. Avukat Güngör Bora Uygur'un hazırladığı dava dilekçesinde yer alan ifadeler şu şekilde:

tuğçe tayfur

“Artık evlilikleri müşterek hayat için çekilmez bir hal almıştır. Evliliğin devamında tarafların ve toplumun hiçbir menfaati kalmamış, evlilik birliği temelinden sarsılmıştır. Taraflar boşanmanın sonuçları konusunda anlaşmıştır. Protokole göre çocuğun velayeti annede olacaktır. Baba ile çocuk arasında şahsi ilişki kurulacak ve baba tüm masrafları için çocuğa aylık 1500 dolar iştirak nafakası ödeyecektir. Taraflar bunun dışında birbirlerinden herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmamaktadır.”

Tuğçe Tayfur ise konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

ferdi tayfur tuğçe tayfur

"Tanerle biz 20li yaşlarımızın çoğunu birlikte geçirdik. Beraber büyüdük. Küçük çekirdek bir aile olduk. Hala da öyleyiz. Fakat yaşımız büyüdükçe aşkımızın yerini fikir ayrılılıkları aldı. Aşkı unuttuk hayat mücadelesine girdik. Taner Efemin babası benim her ne olursa olsun hayatım boyunca ailem olmaya devam edecek. Boşanmak resmi bir şekilde evliliği bitirmek olabilir ama o benim hayatımda ben onun hayatında kalıcıyım. Bu süreçte çocuğumuz için aldığımız bu kararı en zararsız şekilde halletmeye çalışıyoruz sizlerden de bu anlayışı bekliyorum. Herkes için hayırlısı olsun. Yanımda olan dostlarıma sonsuz teşekkür ederim."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR