Hande Doğandemir Show Tv Ana Habere dava açtı!

Oyuncu Hande Doğandemir, kendisinin ve Kerem Bursi'nin birlikte olduğu fotoğrafı bir haberde kullanan Show TV Ana Haber'e dava açtı. 'Babama ölüm tuzağı kurmadım' adlı haberde kullanılan fotoğrafın kişilik haklarına saldırı gerekçesiyle 50 bin TL'lik tazminat istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.07.2019 14:04 GÜNCELLEME 19.07.2019 09:40 Magazin
Hande Doğandemir Show Tv Ana Habere dava açtı!
Hande Doğandemir Show Tv Ana Habere dava açtı!

Hande Doğandemir Show Tv Ana Haber'de kullanılan fotoğrafı için 50 bin lira istiyo. 'Babasına ölüm tuzağı kurdu' başlıklı cinayet haberinde oyuncu Hande Doğandemir ile Kerem Bursin’in fotoğrafı konulmuştu.

hande doğandemir kerem bursi fotoğrafı

Doğandemir, kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla televizyon kanalına 50 bin TL tazminat davası açtığı öğrenildi.

Show tv'de geçen o haber

Dilekçesinde başarılı giden iş hayatının büyük zarar gördüğünü ifade etti.Ünlü oyuncu "Ben babama ölüm tuzağı kurmadım. Haberde bahsedilen kişi ben olmadığım halde fotoğrafımın kullanılması bana çok büyük zarar vermiştir. Cinayete teşebbüsle itham edilerek, toplum önünde küçük düşürülmüştür. Ağır manevi zarara uğradım" şeklinde açıklamada bulundu. 

YORUMLAR 3
  • uCube 4 yıl önce Şikayet Et
    Show Haber iyice saçmaladı var ya. Nereden prim yapacağım diye uğraşıyor. Arkadaşım şu haberleri araştırıp yapın gözünüzü seveyim, ya youtuber üzerinden ya da şahıs üzerinden bir şeyler peşinde.
    Cevapla
  • :))) 4 yıl önce Şikayet Et
    Şov haber Reha muhtardan beri hiç çizgisini bozmuyor maşllah.
    Cevapla
  • hknslh 4 yıl önce Şikayet Et
    ağır manevi zarara uğramış 50 bin lira ile manevi zararını giderecek herhalde :)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR