Demet Akalın ve kızı Hira Kurt'un içinde olduğu araca yumruklu saldırı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kendisini tarikte sıkıştıran bir kişinin yumruklu saldırısına maruz kaldı. Olay esnasında kızı da yanında olan Akalın, yaşadıklarını Instagram hesabından anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.07.2019 08:32 GÜNCELLEME 19.07.2019 12:18 Magazin
Demet Akalın ve kızı Hira Kurt'un içinde olduğu araca yumruklu saldırı
Demet Akalın ve kızı Hira Kurt'un içinde olduğu araca yumruklu saldırı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, bir sürücünün yumruklu saldırısına uğradı. Bodrum Turgutreis'de seyir halindeyken kendisini sıkıştıran bir aracın sürücüsü, araçtan inerek ünlü şarkıcının arabasını yumrukladı. Bu anlarda Akalın'ın kızı Hira da yanındaydı.

demet akalın instagram

Ünlü şarkıcı, yaşadığı o anları sosyal medyadan şu sözlerle duyurdu, "Oğlum trafikte sıkıştırdığınız kadınlar sizden daha delikanlı! O ak sakalından utandın mı yumruklayıp arabamı kızımı korkutup kaçtın arabana? Neymiş kırmızı da geçecekmişim! 34 GSL... Elbet bulacağım seni! Bana trafik terörü yaşatan plakasının sonunu göremedim! Şikayetçiyim! Jandarma bulur seni. Yazık! Bir de arabada kadın ile çocuk var korkuttunuz diyorum 'hadi be' diyor."

YORUMLAR 4
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ay çok acı olay yaşadın. Senin için gözyaşı dökeceğim. Ben 15 yıldır mutluluk ve rahat yüzü görmedim. Yaş 34 eş yok, sosyal hayat yok, iş ortamı berbat, gezme yok, tatil yok. Biz napalım? Süper bilg. mühendisi olduk ortada kaldık. Okuyamayanlar daha mutlu oldu.
    Cevapla
  • Emekli 4 yıl önce Şikayet Et
    Demet hanım delikanlı kadındır.
    Cevapla
  • Seviye: 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu seviyede Türkçesi olan insanları dinliyor gençler. Yazık.
    Cevapla
  • samet 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kişiler olay anında öfkelenip yaptıklarınını yapıyorlar ancak iş adli mercilere intikal edince sonra da defalarca özür diliyorlar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR