Ebru Gündeş 5 günlük Harbiye konserinden kareler paylaştı

Şarkıcı Ebru Gündeş Açıkhava sahnesinde verdiği konserle sevenlerini coşturdu. 6 yıl aradan sonra Açıkhava'da sahne alan Gündeş'i izlemeye gelen kızı Alara'da ilk kez görüntülendi. Yoğun bir konser temposuna giren Gündeş, saatlerce şarkılarını canlı seslendirdi. 5 günlük temposu biten şarkıcı sosyal medyadan paylaşımda bulunu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.07.2019 09:06 GÜNCELLEME 25.07.2019 09:08 Magazin
Ebru Gündeş 5 günlük Harbiye konserinden kareler paylaştı
Ebru Gündeş 5 günlük Harbiye konserinden kareler paylaştı

Pop müziğinin güçlü seslerinden biri olan Ebru Gündeş, 6 yıl aradan sonra 5 gün üst üste Harbiye Açıkhava'da verdiği konserler bitti.

ebru gündeş

5 gün boyunca 28 bin kişiye şarkı söyleyen ünlü sanatçı, o anlara ait kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. 

ebru gündeş

Şarkıcı izlemeye gelenler arasında genç popçu Derya Uluğ'da vardı. Uluğ'a Gündeş sahneden "Çizgini sakın bozma. Çok güzel gidiyorsun. Millet her zaman vır vır konuşur, sen onlara bakma, kafana hiçbir şeyi takma!" sözleri ile seslenmişti.

derya uludağ ve ebru gündeş

KIZI İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ!

"Gönlümün Efendisi" ile başlayan Gündeş, "O kadar heyecanlıyım ki ayaklarım adım atarken zorlanıyor. 6 yıl sonra sizlerle birlikte olmak çok büyük mutluluk. Bugüne kadar yaptığımız 15 albümden birçok şarkıyı, olabildiğince duyacaksınız, ‘Hayat bir gün o da bugün’ keyfini çıkarın, hoş geldiniz” sözleriyle duygularını anlattı.

ebru gündeş ve kızı alara

Konsere sevdiklerinin yanı sıra kızı Alara Zeynep'te en önde izledi. Hayranları Gündeş'in kızını çekmek için sıraya girdi. 

KENDİ REKORUNU KIRDI!

ebru gündeş

Her gece 6 bin 500 kişiye canlı konser veren Gündeş, önceki yıllara ait rekorunu kırdı. 3 saat boyunca 50 şarkıyı canlı seslendiren Gündeş, her konserinde üç farklı kıyafet tercih etti. 

YORUMLAR 2
  • uCube 4 yıl önce Şikayet Et
    Acaba Ebru hanımın parası mı bitti? 6 Yıl sonra geri döndü sahnelere? ;))
    Cevapla
  • duhise 4 yıl önce Şikayet Et
    böylesine yıllardır sesi bozulmayan sanatçının parası bitmez
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR